UK

Concord College | 10-18*

Vacante / Каникулы

Concord College | 10-18* Concord College | 10-18* Concord College | 10-18* Concord College | 10-18* Concord College | 10-18* Concord College | 10-18* Concord College | 10-18* Concord College | 10-18*

 • RO
 • RU

Concord College este un colegiu international, unde invata elevi talentati, ambitiosi si motivati din peste 40 de tari din intreaga lume. Sistemul de valori este bazat pe virtuti general umane: dragoste de munca, incredere, toleranta, onestitate, respect fata de opinii diferite, ajutor reciproc si compasiune in comunitatea scolii. scoala propune elevilor sai o educatie de prima clasa, care sa le largeasca orizonturile si sa le stimuleze capacitatea de a gandi independent si de a face cercetare. Colegiul a fost fondat in 1949 si este amplasat pe o suprafata de 50 de acri intr-una dintre cele mai frumoase regiuni din Anglia, in apropiere de Shrewsbury, orasul natal al lui Darwin, comitatul Shropshire, West Midlands.

Colegiul Concord este situate in apropiere de aeroporturile internationale Birmingham si Manchester, acest lucru fiind un avantaj esential pentru elevii straini. Aici elevii au la dispozitie sali de clasa dotate modern, centru stiintific cu sase laboratoare si cabinete echipate, sala de teatru, studio de dansuri, complex sportiv si terenuri in aer liber, ateliere de arta, biblioteca bogata, Internet café, laborator lingvistic multimedia si centru informatic cu peste 100 de calculatoare. Pe teritoriul campusului exista Internet wireless.
Programul taberei de vara

Limba engleză 10-17 ani.
În prima zi de curs elevii sunt testați și repartizați în grupuri de pănă la 12 persoane, conform vârstei și nivelului de cunoaștere a limbii engleze. Orele se desfășoară de luni până vineri și încep la ora 9.15 dimineața. În zilele de miercuri orele se încheie la 12.40, iar în restul zilelor la 15.00. Programul ”Active English” include 15 ore/săptămână de limbă engleză în clasă + activități suplimentare în grupuri după interes: sport, artă, gătit, teatru, muzică, fotografie, modă.
Costul programului:
Limba engleză în iulie pentru copiii de 10-12 ani: £ 3,900/3,5 săptămâni.
Limba engleză în iulie pentru copiii de 13-17 ani: £ 3,600/3,5 săptămâni.

Științe 10-12.
Colegiul are vechi tradiții în predarea științelor naturale și a matematicii studenților străini. Studiul științelor în cadrul Școlii de vară se desfășoară în cadrul a trei laboratoare moderne, dotate la cel mai înalt nivel ale colegiului. Scopul cursului "Științe" este dezvoltarea abilităților pentru activitatea practică, precum și stimularea interesului și a pasiunii pentru studiul științelor. În cadrul cursului sunt studiate subiectele pe care trebuie să le cunoască elevul pentru a susține examenele GCSE. Elevilor li se propune să aleagă 2 discipline din 5 posibile: biologie, chimie, fizică, matematică, economie.
Costul programului:
Științe în iulie pentru copiii de 10-12 ani: £ 4,500/3,5 săptămâni

Combinarea cursului "Științe" cu cursul de limbă engleză este IMPOSIBILĂ!

Limba engleza + stiinta activa (10-12 ani) – 15 ore/saptamana studentii vor invata activ limba engleza: citire, scriere, comunicare, ascultare si 6 ore/saptamana vor studia limba prin intermediul proiectelor stiintifice.
Pret: £ 4200 / 3,5 saptamani.

Stiinte + invatarea activa a limbii engleze (13 – 17 ani) – 15 ore ce includ lectii de laborator in teoria si practica stiintifica si 6 ore de invatare activa a limbii engleze prin intermediul dansurilor, productiei de film, solutionarii problemelor si cursurilor de arta, gatit, tehnologie muzicala.
Pret: £ 3600 / 3,5 saptamani.

Stiinte generale + stiinte active (13-17 ani) – 15 ore/saptamana studentii vor frecventa cursurile stiintifice de laborator, inclusiv lectiile teoretice si 6 ore/saptamana vor studia domeniile stiintifice: biologie, chimie, informatica, constructie de masini, matematica, fizica, proiecte tehnologice si vor dobandi abilitati de cercetare si de solutionare a problemelor.
Pret: £ 3990 / 3,5 saptamani.

Domenii stiintifice la alegere (13-17 ani). Studentii pot alege oricare dintre aceste combinatii:
Fizica si Matematica
Chimie si Fizica
Biologie si Chimie
Biologie si Matematica
Matematica si Economie
Pret: £ 4200 / 3,5 saptamani.

Viitori lideri, dezbateri si discursuri publice (13 – 17 ani) este un program de conversatie destinat studentilor care cunosc limba engleza la nivel B2. Programul contine 21 de lectii cu diverse tematici: gandire critica, teoria liderismului, solutionarea problemelor, abilitati de prezentare etc.
Pret: £3900 / 2 saptamani.

Oxbridge 16-18 ani.
Un curs de pregătire temeinică pentru studenții care au ca scop depunerea unui dosar de admitere la cele mai prestigioase universități din Marea Britanie. Programul de curs include:
- prelegeri și seminare la disciplinele selectate cu cei mai buni profesori universitari din Oxford, Cambridge și alte universități de prestigiu.
- pregătirea pentru susținerea testelor de admitere așa ca BMAT, UKCAT, LNAT, MAT, TSA, STEP, PAT, HAT.
- pregătirea pentru interviuri, inclusiv training MMI pentru medici și asistență în aplicarea prin intermediul UCAS.
Discipline de studiu:
- Medicine;
- Economics, Finance, Accounting and Business;
- Engineering(Applied Maths & Physics);
Pret:£ 3,850/12 zile


Cazare

Cazare - in camere single sau double in cadrul campusului Concord College, cu facilitati excelente de cazare, academice si sportive, cu acces la internet, sala de calculatoare, sala de aerobic si de fitness, camera obscura fotografica, sala de cinema, piscina acoperita incalzita, climbing wall, terenuri de fotbal, rugby, baschet, volei, tenis, golf. Terenurile de tenis sunt adaptate pentru practicarea acestui sport pe orice conditii de vreme. Exista de asemenea Centrul de Arte care contine o sala de teatru cu 300 de locuri si sali pentru exercitiile muzicale.


Activitati de agrement

Sportul este o componenta esentiala a colegiului, care dispune de o baza si echipament sportiv excelente.Cateva dintre optiunile sportive sunt: Badminton, Baschet, Netball, Tenis de masa, Unihochei, Fotbal, Inot, Squash, Fitness, Arte martiale, Rugby, Atletism, Tir, Judo, Scrima, Vaslit, Catarare, Echitatie. Scoala dispune de o sala de repetitii a orchestrei simfonice si de numeroase camere pentru diverse instrumente, precum si un studio de inregistrare modern. Cursurile individuale de muzica sunt adesea sub indrumarea unor muzicieni invitati. Se organizeaza constant concerte si musicaluri si vizite la spectacole in Birmingham si Manchester.

Locul preferat pentru petrecerea timpului liber sunt cluburile de bridge si sah, care dezvolta gandirea critica, clubul de dezbateri, unde se exprima idei noi si au loc discutii argumentate, grupul de literatura, cercul de gastronomie care organizeaza expozitii culinare.
Majoritatea elevilor participa la actiunile ducelui de Edinburgh, precum si la programul de dezvoltare al competentelor de conducere si munca in echipa.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.