UK

Earlscliffe College | 13+*

Vacante / Каникулы

Earlscliffe College | 13+* Earlscliffe College | 13+* Earlscliffe College | 13+* Earlscliffe College | 13+* Earlscliffe College | 13+* Earlscliffe College | 13+* Earlscliffe College | 13+* Earlscliffe College | 13+*

 • RO
 • RU

Earlscliffe College este un colegu privat, de tip inchis. El este amplasat intr-un edificiu istoric din 1870, renovat si reechipat fundamental in 2011. Institutia se afla in partea de Vest a orasului Folkestone, in comitatul Kent. In apropiere se intinde vestita strada pietonala Leas Promenade, ce se intinde de-a lungul canalului La Manche si statia de tren, cu numeroase rute de mare viteza spre Londra.

Campusul colegiului ofera conditii excelente pentru instruire si odihna, sali de clasa moderne, dotate cu echipament interactiv, laboratoare stiintfice, studiouri artistice, sala de dans. In blocul principal sunt amplasate serviciile administrative,biblioteca, cantina spatioasa. In toate resedintele sunt zone de odihna confortabile cu canapele, televizoare, console de joc, mese de pingpong si billiard.

Pe linga blocurile de studii si resedintele scolare, pe teritoriul colegiului este amenajat un centru sportiv, piscine interioare si exterioare, terenuri de basket, volei si cricket, terenuri pentru fotbal, hochei pe iarba, rugby.


Programe

Global English –program pentru studenti de 13-17 ani.
Curs ce cuprinde 22 de ore de limba engleza/ pe saptamina.
Nivelul minim de cunoastere a Englezei-B1.
Numar maxim de elevi in grup-12.
Durata cursului-2-7 saptamini.
La sosirea in scoala, precum si la finele cursului toti participantii vor sustine un test (CEFR), care permite evaluarea progresului inregistrat in limba engleza.
Subiectele de baza:
- Dezbateri Unesco-probleme ecologice, drepturile femeilor, educatia. - Teme actuale din societatea contemporana - Stiri, mijloace de informare in masa - Analiza articolelor din editiile periodice («The Times», «The Economist»). Studentii exerseaza redactarea eseelor, dezvolta abilitati de gandire critica, participa la proiecte artistice: filmari, spoturi, inregistrari radio show. Elevii pot opta pentru 4 ore suplimentare pe saptamina sau activitati individuale.
Costul programului-£2700 / 2 saptamini


Mini-MBA- pentru studenti de 15-17 ani.
Curs ce cuprinde 22 de ore de limba engleza/ pe saptamina.
Nivelul minim de cunoastere a Englezei-B2+.
Numar maxim de elevi in grup-12.
Durata cursului-2-7 saptamini.
Inainte de incepera cursului elevii sustin un test de limba engleza, iar ulterior se axeaza pe studierea bazelor managementului, administrarea afcerilor ,finante, contabilitate, marketing la nivel de IB. Participarea la acest program va adauga in mod indutabil o plusvaloare CV-ului pentru admiterea la facultate.
Costul programului- £2900 / 2 saptamini.


Uni-Prep - pentru studenti de 16-17+ ani.
Curs ce cuprinde 22 de ore de limba engleza/ pe saptamina.
Nivelul minim de cunoastere a Englezei-B2+.
Numar maxim de elevi in grup-12.
Programul este destinat studentilor ce intentioneaza sa aplice la facultatile prestigioase din Marea Britanie si din alte tari. Colegiul are o experienta bogata in pregatirea studentilor pentru admiterea la Cambridge, Oxford, Saint Andrews, Stanford.
Programul include:
- Pregtirea pentru IELTS (e posibila si sustinerea examenului.
- Dezvoltarea abilitatilor de conspectare, redactare eseuri.
- Stimularea gandirii critice.
- Bazele activitatii de cercetare.
- Crearea de video rezumate, arta vorbirii in public.
- Vizita la universitatile Cambridge, Oxford, London (la alegere).
Costul programului- £2990 / 2 saptamini.


Cazarea si mesele

Colegiul ofera cazare in campusul studentesc, in camere de 2-4 persoane, dotate cu baie, dus si Wi-fi.Camerele sunt spatioase si echipate cu mobilierul necesar pentru un trai confortabil: pat, masa si spatiu de depozitare a lucrurilor personale.

Alimentatia-pensiune completa (dejun pranz si cina) la cantina scolii. Se pregatesc feluri de mincare traditionale britanice, dar si internationale. Restrictiile/prefrintele alimentare individuale trebuie anuntate in prealabil. Cireasa de pe tort a acestui program este cina solemna la lumina luminarilor, organizata fiecare 2 saptamini.


Activitati si excursii

Programele Earlscliffe College se deosebesc printr-un complex intreg de activitati sportive, de sanatate, distractive, si excursii. Aditional, elevii pot practica mestesugaritul si confectionarea si frecventa studiourile artistice. In timpul extraprogram studentii pot practica basketul, voleiul, fotbalul, softball-ul, tenisul, biliardul, badmintonul, inotul, cricket-ul si rugby-ul. Optional, ei pot alege paintball-ul de echipa in padure, golful pe teritoriul clubului de golf din apropiere si echitatia.

Studentii participa cu interes la activitatile distractive: show-ul talentelor, discoteci tematice, karaoke, rulare nocturna de filme, aplicatii decorative (tie-dye T-shirt design –o tehnica speciala de colorare a confectiilor de tricot), masterclass-uri culinare. Printre numeroasele excursii, pe pozitia intii se claseaza, bineinteles, calatoria la Londra cu vizitarea Muzeului Britanic, a soborului Sf.Pavel, a palatului Buckingam, a clubului de fotbal Chelsea, etc. Aditional, se organizeaza excursii in Canterbury, castelul Leeds, Thorpe Park si castelul Dover.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.