UK

Brighton College | 9-17*

Vacante / Каникулы

Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17* Brighton College | 9-17*
 • RO
 • RU

Brighton College este una dintre cele mai prestigioase scoli private din Anglia, cu o reputatie academica excelenta, pozitii fruntase in clasamentele nationale si internationale (TOP 10 in UK) a scolilor de top, prima scoala privata din comitatul Sussex si, nu in ultimul rand, cu cele mai bune rezultate scolare inregistrate la examenele A-levels dintre scolile mixte. Fondat in 1845 de catre William Oldwin Somes, un vizionar si cu idei reformatoare in educatia elevilor, colegiul este situat in Brighton – in inima celei mai populare statiuni maritime si tourism de pe coasta de sud-est, la numai 45 de min distanta de Londra.

Brighton College Virtual Tour (just click on image)


Colegiul ocupa un impresionant complex arhitectural, construit in stil gotic, boltele si vitraliile ferestrelor creeaza un aer renascentist de calm si traditii seculare. De-alungul timpului, colegiul a trecut printr-o serie de modernizari esentiale aduse atat laboaratoarelor de stiinte, cat si salilor de studiu, blocurilor de cazare, terenurilor de sport, centrului de arte s.a Elevii au la dispozitie o sali de calculatoare, teatrul scolii, scoala de arte ce include si un centru de arte vizuale si un studio de dans, centru tehnologic de design si un imens complex sportiv.


Programul taberei de vara

Cursul de limba engleza include 20 de lectii pe saptamana in grupe de maximum 15 elevi. Lectiile sunt interactive si pun accentul pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare si sunt divizate in doua parti: prima („language input”) se axeaza pe gramatica si vocabular si a doua („practice activities”) implica dezvoltarea fluentei prin proiecte specifice, cum ar fi design-ul unui poster, conducerea unui sondaj in cadrul grupei sau productia unei scenete/piese scurte de teatru.

In prima zi de curs, elevii sustin un test de evaluare initiala si in baza rezultatelor sunt repartizati in grupuri corespunzatoare nivelului lor de limba engleza. Profesorii sunt calificati si sunt vorbitori nativi de limba engleza.

Tabara este deschisa in perioada:  Iulie - August

Perioada minima: 2 saptamani

TARIF 13 nopti: 1843 GBP*

*Tariful NU include: Transport cu avionul, transfer de la aeroport


Activitati

Programul de activitati are dublu rol: pe de o parte, de a le oferi elevilor modalitati placute de socializare si de petrecere a timpului liber si, pe de alta parte, ofera numeroase oportunitati de a comunica in limba engleza, utilizand practic cele invatate in clasa in diverse situatii de zi cu zi.

Activitatile include, insa nu se limiteaza la: sport (fotbal, tenis, baschet, mini Olympics), arts and crafts, dans, wide games, talent show, discoteca, quiz nights, casino night, speed dating, vizionari de filme.

Tabara include in fiecare sambata o excursie de o zi si in fiecare miercuri o excursie de o jumatate de zi. Excursiile de o zi se organizeaza de obicei la Londra si la Canterbury, iar cele scurte la Arundel Castle, in Brighton (Sealife Centre) etc. Intrarile la obiectivele vizitate sunt incluse.


Informatii practice

La sosire elevilor li se poate solicitata o garantie de 50 GBP, care se va returna la plecare in cazul in care nu au fost provocate daune materiale. Cheltuielile pentru repararea daunelor provocate de studenti in camere vor fi suportate de studenti. Camerele sunt curatate o data pe saptamana, iar baile si spatiile comune sunt curatate zilnic. Camere sunt dotate cu asternuturi (schimbate de asemenea saptamanal).

(!) Fumatul si consumul de alcool este categoric interzis in campus. Elevii surprinsi ca nu respecta regulile generale de conduita pot fi exmatriculati din program si obligati sa se intoarca in tara, fara compensarea cheltuielilor.


Cazarea si mesele

Cazarea este organizata in campusul scolii, in camere pentru 2, 3 sau 4 elevi (grup sanitar comun sau privat). Baietii sunt cazati separat de fete si accesul in campus si in cladirile de cazare este supravegheat si controlat 24 de ore.

Programul taberei de limba engleza include pensiune completa; astfel, toate mesele se vor lua in cantina scolii, iar in excursiile de o zi intreaga se ofera pranzul la pachet.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.