UK

Frances King School | 6+

Vacante / Каникулы

Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+ Frances King School | 6+

 • RO
 • RU

Scoala de limba engleza Frances King School of English este situata cartierele londoneze centrale Kensington si Belgravia si este una din cele mai mari scoli de limbi straine cu o oferta variata de cursuri- limba engleza generala si specializata si programe de pregatire pentru examenele de admitere la universitatile britanice.

Scoala Frances King School of English a fost fondata in 1973 si are o experienta de peste 30 de ani in domeniul programelor de limba engleza, fiind in acest sens una dintre scolile londoneze de top. Anual, aici studiaza peste 2500 de elevi din peste 60 de tari ale lumii.

Scoala are o amplasare perfecta in centrul Londrei: Kengsington, Belgravia si Marylebone.

Blocurile de studii din Kengsington si Kensigton Square se afla intrun cartier luxos din inima Londrei, linga statia de metrou Gloucester Road si High Street Kensington,in apropierea faimoaselor muzee londoneze.

Centrul de studii Belgravia are in componenta sa doua blocuri de studii, situate in apropierea statiei de metrou Victoria, Palatului Buckingam, Parlamentului si Big Ben-ului.

Complexul Kengsington ocupa 3 etaje intro cladire victoriana, dispunind de 25 de sali de clasa spatioase, printre care si sali prevazute pentru activitati independente cu profesorul. Pe fiecare etaj este un hol comun, destinat pauzelor de ceai/cafea Centrul Kensington Square ocupa 5 etaje ale unei cladiri traditionale edwardiene. Scoala dispune de 13 sali de clasa spatioase si un centru studentesc, un hol pentru recreere, unde studentii pot servi ceai/cafea in pauzele dintre ore sau la pranz.

Vara isi deschide usile scoala din Marylebone, amplasata la 4min de mers de la statia de metrou Bond Street, in West End-ul londonez.
Programe

Cursuri pentru adulti 16+.
Engleza generala cu accent pe comunicarea verbala, cu diverse optiuni- abilitati suplimentare de comuncare verbala, Engeza sociala. Costul-de la £270/saptamina.
Engleza de afaceri-reprezinta un curs de Engleza generala si de afaceri. Costul-de la £360/saptamina.
Cursuri de pregatire pentru examenele IELTS, FCE, CAE и CPE – de la £245/saptamina.

Program de vacanta pentru adolescenti de 12-17 ani.
• 15 ore de limba engleza pe saptamina.
• 5 ore pe saptamina in cadrul unuia dintre programele: Discovery London, Fashion and Style or Sports Fan.
• 3 seminare si vizite, conform programului selectat.
• Evenimente distractive in orele de dupa amiaza si seara.
•Excursie de o zi in Londra si imprejurimile ei, o data pe saptamina.
• Cazare in resedinta studenteasca, in camere de 1 persoana, cu toate comoditatile.
Costul programului cu cazare in resedinta- £940 /saptamina.
Costul programului fara cazare in resedinta- £600 /saptamina.

Vara de familie in Londra
Se ofera cursuri de limba engleza pentru copii cu virsta de 6-16 ani si cursuri optionale pentru parintii acestora, in iulie si august. Iarna, primavara si toamna cursurile au loc in compexele din Kengsington, iar vara-in Belgravia pentru copii si in Kengsington pentru adulti.
Engleza pentru copii (6-16 ani). Cursul include 20 de ore de limba engleza pe saptamina, fiind orientat spre dezvoltarea abilitatilor comunicative de limba engleza, cu accent pe gramatica si lexicul limbajului vorbit si a celui literar. Profesorii acorda o atentie deosebita lucrului in grup si valorificarii capacitatilor creative ale fiecarui copil, fapt ce permite o asimilare mai rapida si mai eficiena a noului material. Copiii ce participa la acest curs trebuie sa fie, in mod obligatoriu, insotiti de parinti sau adulti (21 de ani+). Copiii de 12-17 ani pot opta pentru programul de vacanta pentru adolescenti. In zilele de vineri, copii vor vizita una din atractiile londoneze sau vor putea practica sportul in HydePark. Dupa ore si in zilele de weekend, copiii si parintii vor avea posibilitatea sa viziteze obiectivele turistice din Londra in mod independent, sau conform programului scolii.
Costul-de la £300/pe saptamina.

Engeza pentru adulti(16+).
Parintii si alti adulti ce insotesc copiii pot urma un curs de Engleza in cadrul scolii. Programul include 20 de ore de limba engleza pe saptamina. Dupa ore si in zilele de weekend, copiii si parintii vor avea posibilitatea sa viziteze obiectivele turistice din Londra in mod independent, sau conform programului scolii.
Numarul de persoane in clasa: 15-grupul de copii, 10-grupul de adulti.
Durata lectiilor: 50 min.
Nivelul de cunoastere a limbii engleze pentru a participa la program-de la elementar, la avansat.
Costul-de la £360/ saptamina

Cazarea si mesele

Diverse tipuri de locuinte, la preturi rezonabile, prioritar on zonele de transport 1 si 2,in cartiere sigure, in apropierea scolii. Reprezentantii scoliii selecteaza minutios spatiile pentru cazare, optind pentru atmosfera calda si piretenoasa, conditii bune, curatenie si confort.
-Cazarea in familii-un mod econom si placut de a cunoaste Londra si de a practica Engleza.
-Cazarea in resedinta-prezinta o diversitate de resedinte studentesti in cartierele centrale, cu baie privata sau comuna, cu alimentatie inclusa sau cu bucatarie utilata.
-Studiouri-pentru un trai independent in centrul Londrei, cu baie si demibucatarie privata.
-Apartamente comune-cazare economa pentru citiva student.
-Apartamente si hotele-ofera o selectie in cartierele centrale, cu optiuni ieftine si scumpe.


Activitati si excursii

In timpul liber copiii si parintii pot admira atractiile Londrei si ale imprejurimilor acesteia. Ei pot cunoaste capitala desinestatator, sau in cadrul excursiilor oferite de scoala. Important e ca dupe lectii copiii sa fie supravegheati de parinti sau insotitorii adulti. Scoala nu ofera servicii de supraveghere pentru copiii minori in afara programului.p>

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.