Denmark

Zealand Academy of Technologies and Business

University

Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business Zealand Academy of Technologies and Business

 • RO
 • RU

Cu o istorie de peste 100 de ani, Zealand Academy of Technologies and Business este a 5-a cea mai mare institutie de invatamant profesional si superior din tara. In prezent, peste 3.000 de studenti isi urmeaza studiile la Zealand in cele 5 campusuri situate in orasele Roskilde, Køge, Næstved, Slagelse si Nykøbing Falster.

Roskilde (80.000 locuitori)

Cu peste 1.100 studenti, acest campus este situat la numai 20 minute distanta de Copenhaga si este cel mai mare dintre toate cele 5 centre universitare. Cu o istorie de peste 1.000 de ani, Roskilde a fost capitala tarii si unul dintre cele mai importante orase in Europa de nord in perioada medievala.

Køge (57.000 locuitori)

Campusul gazduieste administratia universitatii Zealand si se afla la 40 minute distanta de Copenhaga. In 1677 Admiralul Niels Juel a repurtat o victorie stralucita asupra fortelor navale suedeze, numita ulterior "Marea Batalie din Køge Bay". Tot aici se afla si vestita catedrala St. Nicholas, ridicata in 1324.
Næstved (45.000 locuitori)

Este unul dintre cele mai vechi orase daneze, ce dateaza cu peste 400 ani I.C. Atrasi de preturi mici pentru cazare, muzeele de istorie si arta, shopping, precum si alte obiective culturale, numarul turistilor in Næstved a crescut considerabil in ultimii 10 ani. Studentii internationali au parte de cele mai mici costuri de cazare si un conditii de studii ultra-moderne.

Slagelse (32.333 locuitori)

Slagelse este orasul in care Hans Christian Andersen a frecventat faimoasa "Scoala Latina". Campusul universitar poate fi accesat in mai putin de 10 minute de mers pe jos din statia de tren si aproximativ o ora de calatorit din Copenhaga. Istoria colegiului incepe din anul 1866, fiind unul dintre cele mai vechi din Danemarca. Drept urmare a unui amplu program de renovare lansat in 2008, campusul dispune in prezent de o infrastructura moderna si facilitati de studiu de ultima ora. Cei pasionati de sport, pot practica kayaking, pescaritul, golful, echitatie, iar in orasul din apropiere, Gerlev, este situat cel mai mare parc de parkour.

Nykøbing Falster (26.000 locuitori)

Desi, probabil,cel mai mic din toate campusurile Zealand, acesta ofera o atmosfera foarte placuta si confortabila de studiu si de trai. Specializat pe domenii precum IT si comunicare, campusul este situat la 1,5 ore distanta de Copenhaga.


Programe de studiu

Gandite si realizate prin cooperarea celor mai bune facultati din cele 5 orase universitare, programele de studiu oferite de Zealand au drept scop formarea specialistilor in sfera afacerilor, comertului, turismului, managementului si tehnologiilor informationale prin livrarea unui curriculum modern, orientat asupra activitatilor practice și contactelor cu mediul public si privat.

Study Programme
Start

September
Næstved

September
Roskilde

September
Køge

Sept/Feb
Roskilde

September
Køge

Sept/Feb
Køge

September
Køge

Sept/Feb
Roskilde
Næstved

Sept/Feb
Roskilde

 

*AP degree = first 2 years of a bachelor programme
*Bachelor top-up programme = last 1,5 years of a bachelor programme


Conditii de admitere

– Diploma de Bacalaureat

– Nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu:

iBT TOEFL 83
IELTS 6.5
CAE C
sau un scor echivalent Oxford Online Placement test


Termen-limita pentru depunerea unui dosar de admitere:

15 Martie – pentru semestrul care incepe in Septembrie (semestrul de toamna)

15 Octombrie – pentru semestrul care incepe in Februarie (semestrul de primavara).


Taxe de studiu

Studentii danezi, cei din tarile nordice si cei din tarile membre ale EU/EEA nu achita taxa de scolarizare. Studentii non-EU achita taxe in dependenta de programul ales: AP Degree sau Top-Up Degree.

Taxa de scolarizare nu include cheltuielile pentru materialele didactice, cazare, mancare, activitati de agrement si restul cheltuielilor marunte, toate acestea estimandu-se la circa 700-800 EUR lunar.


Cazare

Cateva din campusurile Zealand ofera asistenta la gasirea unei locuinte temporare (pentru primele cateva luni in Danemarca), perioada in care studentii urmeaza sa-si gaseasca o locuinta permanenta. Aceasta oferta este una de gen "take it or leave it" si poate sa nu corespunda in mod obligatoriu tuturor preferintelor studentilor.

Accomodation Næstved

Accomodation Køge

Accomodation Slagelse

Alte detalii despre cazare + sugestii si puncte de referinta, gasiti in pagina de site a universitatii.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.