Denmark

Business Academy Aarhus

University

Business Academy Aarhus Business Academy Aarhus Business Academy Aarhus Business Academy Aarhus Business Academy Aarhus Business Academy Aarhus Business Academy Aarhus Business Academy Aarhus Business Academy Aarhus

 • RO
 • RU

Business Academy Aarhus a fost fondata la 1 Ianuarie 2009 si este considerata, la momentul actual, una dintre cele mai mari scoli de business din Danemarca. BAAA are 6 campusuri diferite, toate situate in orasul Aarhus – al doilea ca marime din Danemarca, numarand circa 320.000 de locuitori, dintre care aproximativ 20% sunt studenti. Orasul reprezinta un mediu de trai foarte placut, situat in imediata apropiere de mare si cateva paduri minunate. Aarhus este o combinatie ideala dintre nou si vechi, mai ales in ceea ce priveste arhitectura. Este un oras dinamic, cu o infrastructura bine dezvoltata, cu strazi sigure chiar si in miez de noapte si cu foarte multe biciclete. Este mediul perfect pentru studii si de aceea e foarte apreciat de studentii straini.

BAAA este gazda a circa 10.000 de studenti (cu frecventa la zi sau redusa), dintre care aproximativ 1000 sunt studenti internationali din 60 de tari diferite. Majoritatea programelor oferite de BAAA sunt disponibile si in limba engleza. Fiecare dintre ele presupune pregatire teoretica si practica bazata pe dialog, lucru in echipa, proiecte profesionale, master class-uri si vizite la companii private. Studentii se bucura de sali de clasa moderne si laboratoare dotate cu tehnica de ultima generatie. De asemenea, studentii internationali au acces gratuit la cursuri de limba daneza – pentru o integrare mai usoara in societatea in care locuiesc si studiaza.
BAAA ofera preponderent programe de Licenta si Academy Profession (AP). Cele din urma (AP) dureaza 2 ani si diploma obtinuta ofera posibilitatea unei angajari imediate in campul muncii. Pentru cei care doresc sa-si continue studiile exista programele Bachelor’s Top Up, cu durata de 1 an si jumatate si diploma de licenta la finele cursului. De asemenea, studentii pot aplica de la bun inceput pentru un program complet de Licenta, care dureaza 3 ani si jumatate si este suficient pentru a urma, dupa absolvire, un program de Master in Danemarca sau peste hotarele acesteia.


Programe de studiu

Study Programme
Start

August

Aug/Jan

August

August

August

Aug/Jan

August

August

August

Aug/Jan

 

*AP degree = first 2 years of a bachelor programme
*Bachelor top-up programme = last 1,5 years of a bachelor programme


Conditii de admitere

– Diploma de Bacalaureat

– Nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu:

iBT TOEFL 83
IELTS 6.5
CAE A, B or C
Oxford Online Placement test C1


Termen-limita de aplicare:

15 Martie – pentru semestrul care incepe in August

1 Octombrie – pentru semestrul care incepe in Ianuarie.


Taxe de studiu si burse

Studentii danezi, cei din tarile nordice si cei din tarile membre ale EU/EEA nu achita taxa de scolarizare. Studentii cu permis de sedere in Danemarca permanent sau temporar (cu posibilitate de a obtine unul permanent) de asemenea nu achita nici o taxa. Studentii non-EU achita taxe in dependenta de programul ales.

Taxa de scolarizare nu include restul cheltuielilor de studii precum materialele didactice, cazarea, mancarea, activitatile de agrement si restul cheltuielilor marunte, toate acestea estimandu-se la circa 700-800 EUR lunar.

The Danish Ministry of Science, Inovation and Higher Education ofera burse si grant-uri studentilor non-EU. Acestia sunt recomandati pentru bursa de catre BAAA. Numarul burselor este foarte limitat, de aceea castiga doar cei mai buni dintre cei mai buni. Astfel, studentii pot obtine o bursa care sa le acopere cheltuielile de scolarizare, un grant care sa le acopere chetuielile de trai sau pe ambele.


Cazare

Studentii pot aplica pentru cazare in resedinta prin intermediul Student Housing Aarhus care administreaza mai bine de 8000 de locuinte prin tot orasul. Aarhus este un oras foarte popular pentru studenti, de aceea e bine sa rezolvati din timp problema cazarii pentru a va asigura cu o locuinta inainte de inceputul anului de studii.
Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.