Denmark

Copenhagen Business Academy (CPH)

University

Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH) Copenhagen Business Academy (CPH)

Copenhagen Business AcademyCphbusiness – a aparut in 2009 drept consecinta fuzionarii a 4 scoli de business: Business Academy Copenhagen North, Niels Brock, Copenhagen Hospitality College si North Zealand Technical College si este astazi cea mai mare business academy din Danemarca. Chiar daca este o universitate tanara, daca e sa calculam din data fondarii, Cphbusiness pastreaza cele mai bune traditii in materie de predare care-si au originile cu mai bine de un secol in urma, concentrandu-se in mod deosebit pe cultivarea la studentii sai a competentelor solicitate in lumea afacerilor. Cphbusiness se poate lauda si cu mai bine de 100 de parteneri academici si comerciali din intreaga Europa, Asia si America de Nord.
La momentul actual, Cphbusiness este gazda a circa 5.000 de studenti full-time, alti 5.800 part-time, mai bine de 1000 de studenti internationali de 60 de etnii diferite – cu totii repartizati in 5 campusuri:

Cphbusiness City – localizat chiar in inima Copenhagen-ului, in cea mai aglomerata zona comerciala a orasului, redeschis in vara 2012 dupa renovarea cladirii istorice. Acesta este campusul principal al universitatii, unde puteti gasi departamentul de administrare al acesteia, precum si o biblioteca de proportii si diverse porgrame de Financial Management, predate in daneza.

Cphbusiness Laboratorie og Miljø – localizat intr-un campus nou-nout in Northern Zealand, la doar 15 minute de mers distanta de centrul Hillerød-ului si magnificul Frederiksborg Castle. Aici studentii invata biotehnologie si chimie, profitand de relatia stransa de colaborare a universitatii cu marile companii medicale din regiune.

Cphbusiness Lyngby – situat in partea de nord a Copenhagen-ului, la aproximativ 12 km de centrul acestuia, in apropiere de plaja Bellevue. Campusul functioneaza incepand cu 2013 si este gazda primitoare pentru un numar considerabil de studenti internationali.

Cphbusiness Nørrebro – localizat in cladirea unei foste fabrici, complet renovata in 2008. Interiorul acestuia este luminos, modern si foarte functional, fiind un mediu perfect pentru a combina teoria cu practica. Spatiile deschise de la fiecare nivel al cladirii este ideal pentru lucrul in echipa. La Nørrebro studentii invata tot ceea ce tine de domeniul Service si Experience.

Cphbusiness Søerne – localizat in Nansesnsgade, acesta este un campus nou, complet renovat si dotat cu cel mai modern aparataj. Campusul urmeaza a fi un focal point pentru toate programele de studiu in domeniile Sales and Marketing si Management and Communications, precum si pentru mai multe programe part-time.


Programe de studii

Misiunea si scopul primordial al Cphbusiness este sa ofere studentilor programe de studii de cea mai inalta calitate in domeniul tehnologiilor si bisness-ului, toate orientate practic, predate nu doar in daneza, ci si in engleza. Astfel, studentii internationali au posibilitate sa studieze la Cphbusiness in limba engleza urmatoarele programe:


AP degrees (= first 2 years of a bachelor programme)

Marketing Management

Service, Hospitality and Tourism Management


Bachelor top-up programmes (= last 1,5 years of a bachelor programme)

Innovation and Entrepreneurship

International Hospitality Management

International Sales and Marketing Management

Sport Management

Web Development


Conditii de admitere

+ Diploma de Bacalaureat

+ Nivel de cunoastere a limbii engleze echivalent cu iBT TOEFL 80, IELTS 6.0 sau Cambridge English grade C (min.).


Termen-limita de aplicate:

– in semestrul de vara (cu inceput in August/Septembrie) este la 15 Martie pentru studentii non-EU si la 1 Iunie pentru cei EU;

– in semestrul de iarna (cu inceput in Ianuarie/Februarie) este la 7 Octombrie pentru studentii non-EU si la 20 Noiembrie pentru cei EU.


Taxe de studii

Studentii danezi, cei EU, cei originari din tarile nordice, inclusiv Islanda, Elvetia si Lichtenstein, nu vor achita nici o taxa de scolarizare. Studentii internationali vor achita o taxa incepand cu 3.350 EUR per semestru, care se va modifica in dependenta de programul ales si anul aplicarii la studii.


Cazare

Cphbusiness nu are resedinte studentesti proprii, de aceea studentii urmeaza sa se ocupe singuri de gasirea unei locuinte in sector privat.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.