Denmark

Aalborg University (AAU)

University

Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU) Aalborg University (AAU)

 • RO
 • RU

Fondata in anul 1974, Universitatea din Aalborg (AAU) este o institutie educationala relativ tanara, cu doar 40 ani de istorie, foarte moderna si dinamica, devenita cunoscuta pe plan international ca ”Experimentul Aalborg” sau ”Modelul Aalborg” datorita faptului ca universitatea ofera nu atat studii universitare traditionale, cat obiecte initial interdisciplinare cu o specializare ulterioara intr-un domeniu anume. Universitatea colaboreaza cu numeroase companii, oragizatii si institute interesate de activitatea didactica si de cercetare. In prezent la AAU isi fac studiile mai bine de 20.000 de studenti, dintre care peste 3.000 sunt internationali. Staff-ul academic full-time se estimeaza la cca 2.080 de angajati, toti cu calificari excelente.
Studentii AAU intotdeauna isi pot gasi in campus activitati cu care sa-si ocupe timpul liber. Printre acestea se numara petrecerea de vineri seara in cafenea, activitatile sportive in cadrul Asociatiei de Atletica Usoara a universitatii si multe altele. In fiecare zi de miercuri, in incinta Student House are loc o serata la care se intalnesc toti studentii internationali. Majoritatea studentilor danezi sunt obisnuiti sa vorbeasca in limba engleza, cu toate acestea, pentru a facilita integrarea colegilor lor internationali in societatea daneza, acestora le sunt oferite cursuri gratuite de limba daneza.


Programe de studii

Programe de Licenta in engleza:

Applied Industrial Electronics

Chemical Engineering & Biotechnology

Language & International Studies


Lista completa a programelor de master cu predare in engleza, o puteti gasi aici.


Conditii de admitere

+ Diploma de Bacalaureat

+ Scrisori de recomandare (in limba engleza)

+ Nivel de cunoastere a limbii engleze echivalent cu iBT TOEFL 88 sau IELTS 6.5 min. (certificatul in original sau copia legalizata a acestuia).


Taxe de studii

Studentii EU, EEA si Elvetia au posibilitate sa studieze la Aalborg University gratuit. Cei care nu fac parte din categoriile enumerate vor achita o taxa de scolarizare care se va modifica in dependenta de facultatea si programul ales, precum si de anul propriu-zis de studii.


Cazare

Tuturor studentilor internationali nou-veniti le este garantat un loc de trai in resedintele studentesti ale universitatii. In cadrul AAU activeaza serviciul International Accommodation Office care acorda studentilor straini toata asistenta necesara in cautarea un loc de trai in momentul sosirii acestora.

Costul chiriei unei odai se estimeaza la cca 1.650-2.300 de krone daneze per luna, iar chiria unui apartament – aproximativ 2.500-4.000 de krone daneze per luna. Restul cheltuielilor suplimentare variaza si ele in jur de 2.000 de krone lunar.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.