Denmark

Copenhagen Business School (CBS)

University

Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS) Copenhagen Business School (CBS)

Din 1917 (anul fondarii) si pana in prezent, Copenhagen Business School (CBS) a resusit sa ajunga la pozitia a 2-a in topul celor mai mari scoli de business din Europa, fiind gazda a mai bine de 22.000 de studenti, dintre care peste 4.000 sunt internationali. Toti acesti ani de experienta in cercetare si programele de studii exceptionale i-au asigurat universitatii un loc bine-meritat si pe piata mondiala, printre cele mai active si inovative institutii de profil.

In 2014, agentia franceza Eduniversal a clasat CBS pe locul 1 in topul celor mai bune scoli de business din lume, fiind urmata de London Business School si Harvard Business School, iar in 2015, universitatea a intrat in topul 100 scoli de business universale cu cel mai mare calibru de influenta internationala.

CBS ofera o gama completa de programe universitare in domeniul administrarii afacerilor si relatiilor internationale, avand drept scop sa educe noi si noi generatii de ganditori dinamici, competitivi la nivel international, cu punctele forte in lucrul de echipa si rezolvarea problemelor de grup.
CBS este localizata in 4 campusuri moderne in Frederiksberg, foarte aproape de centrul Copenhagen-ului. Complex-urile principale de cladiri din Soljberg Plads reflecta foarte reusit stilul arhitectural scandinav. CBS a reconstruit si o parte a fostei fabrici de portelan Royal Copenhagen. Toate partile componente ale campusului CBS se afla la scurta distanta de mers pe jos una de alta, iar in 2013 universitatea s-a extins cu inca 3 sali de curs cu capacitatea de 600 de locuri pentru studenti, nu departe de statia de metrou Flintholm.

Studentii CBS se bucura de acces liber la mai multe laboratoare multimedia, incaperi special amenajate pentru lucru in grup, PC-uri inlocuite cu modele noi la fiecare 3 ani, conexiune la internet de viteza inalta si biblioteca de proportii.

Majoritatea studentilor CBS sunt foarte activ antrenati in diverse activitati extracurriculare in campus sau in afara acestuia, fiindca este practic imposibil sa nu-ti gasesti ceva pe plac din atatea organizatii studentesti sau oportunitati de a participa in programe si activitati internationale, nemaizicand de voluntariat. E suficient sa ai ochii larg deschisi si sa nu ratezi ocaziile. Astfel, studentii isi pot largi propriile orizonturi chiar si fara a pleca prea departe Copenhagen, acesta oferind numeroase optiuni de dezvoltare a relatiilor internationale si a constiintei culturale.


Programe de studii

Bachelor programmes taught in English:

BSc in Business, Asian Language & Culture -
International Business in Asia

BSc in Business, Language and Culture

BSc in Business Administration & Digital Management

BSc in Business Administration & Service Management

BSc in Business Administration & Sociology

BSc in International Business

BSc in International Business & Politics

BSc in International Shipping and Trade


Master’s programmes taught in English – HERE


Conditii minime de admitere

+ Diploma de Bacalaureat

+ Nivel de cunoastere a limbii engleze echivalent cu iBT TOEFL 91, IELTS 6.5 (min.)*

*In dependenta de programul ales, de regula, exista conditii de admitere suplimentare pe langa cele minime, pe care le gasiti la Specific Entry Requirements pe site-ul universitatii.


Taxe de studii

Studentii danezi, cei EU, cei originari din tarile nordice, inclusiv Islanda, Elvetia si Lichtenstein, nu vor achita nici o taxa de scolarizare. Studentii internationali vor achita o taxa incepand cu 4.750 EUR per semestru, care se va modifica in dependenta de programul ales si anul aplicarii la studii.


Cazare

Gasirea unei locuinte in Copenhagen poate deveni o adevarata provocare pentru cei care nu se ocupa de asta din timp si/sau in cunostinta de cauza. Cea mai reusita optiune pentru studentii internationali este sa apeleze la CBS Housing Department care poate sa ii ajute fie sa-si gaseasca o locuinta in oras, fie sa rezerveze un loc de trai in resedintele studentesti ale universitatii, amplasate in campus sau in afara acestuia.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.