UK

King's Ely

School/College

King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely King's Ely

 • RO
 • RU

King’s Ely este una dintre cele mai vechi scoli din Marea Britanie, fondata in 1541, in centrul pitorescului orasel Ely, Cambridgeshire. Peste 1.000 de elevi cu varstele cuprinse intre 3 si 18 ani isi fac zilnic studiile in cladiri cu arhitectura impresionanta, vechi de secole, dar amenajate cu mobila si tehnica de ultima generatie, amplasate in imediata apropiere de renumita Catedrala Ely.

Orasul Ely, relativ mic si foarte ospitalier, garanteaza elevilor liniste si siguranta. Atmosfera pur britanica predominanta este exact ceea ce trebuie pentru perfectionarea limbii engleze si adaptarea la modul de trai englez.
La King’s Ely elevii internationali beneficiaza de un sprijin academic foarte eficient, obtinand astfel calificarile necesare pentru a-si urma studiile universitare in Marea Britanie.

Pe langa pregatirea academica, elevii sunt implicati activ in numeroase activitati scolare si extracurriculare, precum muzica, sport (atletism, badminton, baschet, cricket, fotbal, hockey, tenis, inot etc.), drama, arte, diverse cluburi de interesuri (sah, fotografie, culinarie etc.) si multe excursii. Toate acestea au scopul major de a-i ajuta sa se integreze mai usor intr-un nou mediu de trai si de a solidifica spiritul de echipa.


Programe de studii

International Year 10 Programme – program academic cu durata de 1 an, pentru elevii internationali cu varsta de 14-15 ani si un nivel intermediar de cunoastere a limbii engleze (IELTS 4.0-5.0). Acest program este o pregatire excelenta pentru Intensive 1 Year GSCE course.

Intensive 1 Year GSCE (General Certificate of Secondary Education) – program academic intensiv (in mod normal, acesta dureaza 2-3 ani) cu durata de 1 an, pentru elevii internationali de 15-16 ani si cu un nivel intermediar spre avansat de cunoastere a limbii engleze. Dupa finalizarea acestui program, elevii vor putea aplica direct in anul I de studii la oricare dintre universitatile britanice.

International A Level – altfel spus Year 12 A Level, este un program academic pentru elevii internationali cu varsta de 16-17 ani, cu un nivel avansat (IELTS 6.0 min.) de cunoastere a limbii engleze. Dupa finalizarea acestui program, ca si in cazul Intensive 1 Year GSCE, elevii vor putea aplica direct in anul I de studii la oricare dintre universitatile britanice.


Cazare

Elevii locuiesc resedinta scolii, amplasata la doar 5 minute distanta de Dining Hall si salile de clasa ale scolii King’s Ely. De regula, acestia sunt repartizati conform varstei si nationalitatilor (cat mai diferite posibil). Baietii si fetele sunt cazati separat, in camere single, double sau cu 3 si mai multe locuri. Fiecare camera este dotata cu toate cele necesare, inclusiv camera de baie separata. Elevii beneficiaza de pensiune completa (3 mese pe zi) si se pot relaxa dupa toate activitatile scolare si extracurriculare din timpul zilei in camerele comune comfortabile, intr-o atmosfera de familie.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.