UK

Earlscliffe College

School/College

Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College Earlscliffe College

Earlscliffe a fost construit in indepartatul 1870, ca proprietate privata a unei familii, amplasat intr-o zona prestigioasa din Folkestone, la scurta distanta de mers de malul marii si faimoasa alee, The Leas.

Cladirea principala de pe Shorncliffe Road a existat deja de aproape un secol in calitate de centru educational si gazduieste si azi elevi din strainatate, la fel ca si pe timpurile celui de-al 2lea razboi mondial, cand devenise scoala pentru mai multi copii evrei din Germania.

In prezent, Earlscliffe College este o scoala rezidentiala relativ mica, care ofera educatie scolara britanica de cea mai inalta calitate, asa-numitul “gold standard” in discipline traditionale, asigurandu-si elevii cu cea mai buna pregatire academica pentru a intra cu usurinta in lumea celor mai competitive universitati.
Campusul scolii – renovat si reechipat complet in ultimul deceniu – ofera conditii excelente pentru studiu si odihna, sali de clasa moderne, dotate cu echipament interactiv, laboratoare stiintfice, studiouri artistice, sala de dans s.a. In blocul principal sunt amplasate serviciile administrative, biblioteca, cantina spatioasa. In toate resedintele sunt zone de odihna confortabile cu canapele, televizoare, console de joc, mese de pingpong si billiard.

Pe langa blocurile de studiu si resedintele scolare, pe teritoriul colegiului este amenajat un centru sportiv, piscine interioare si exterioare, terenuri de basket, volei si cricket, terenuri pentru fotbal, hochei pe iarba, rugby s.a.


Programe de studiu

A-levels (16-18 ani) – program scolar cu durata de 2 ani, pe parcursul carora elevii vor studia 4 discipline la alegere din cateva seturi de obiecte traditionale. Pe final de program, elevii sustin examene la disciplinele studiate, iar calificarea obtinuta le permite sa aplice pentru studii universitare.

International transition year (ITY, 15+ ani) – program scolar cu durata de 1 an, conceput si adresat elevilor internationali, care nu au nivelul necesar de cunostinte pentru a finaliza cu succes un program de A-levels si necesita pregatire academica suplimentara.

Diploma in Business and Management (17+ ani) – program cu durata de 1 an, formal, echivalent cu un program de A-levels. Acesta cuprinde 6 module care acopera mai multe aspecte ce tin de business si management, iar calificarea obtinuta pe final de program permite progresia in anul 1 de facultate de acelasi profil.

Dukes University Foundation Certificate (DUFC, 17+ ani) – program academic de pregatire pre-universitara pentru studenti internationali, care si-au finalizat studiile medii in tara de origine. Calificarea obtinuta pe final de program permite progresia in anul 1 de facultate in unul din domeniile: STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), BEM (Business, Economics and Management), Humanities & Creative Arts.


Conditii minime de admitere

+ notele din ultimii 2 ani de scoala

+ nivel minim de engleza echivalent cu IELTS 5.0

+ sustinerea unui test de admitere la matematica si engleza

+ interviu in persoana sau prin Skype


Programe de studiu

Pentru un curs standard la Earlscliffe, taxa de studiu este in marime de 12.575 GBP/trimestru (1 an academic = 3 trimestre). Aceasta include si cazarea cu pensiune complete in resedinta scolii. Taxe suplimentare si alte detalii, gasiti in aceasta pagina.


Cazare

Scoala ofera cazare in 5 resedinte (2 pentru fete si 3 pentru baieti), toate amplasate la scurta distanta de mers de blocurile de studiu. Majoritatea camerelor sunt amenajate pentru 2 persoane, cu baie separata, spatiu pentru studii si conexiune la retea WiFi.

Mesele sunt servite in cantina scolii, cu un meniu variat, deseori international, si pregatit special sa intalneasca toate gusturile si/sau necesitatile dietetice.

In timpul liber, elevii isi pot alege ocupatie dintr-o gama larga de activitati sportive si culturale sau pur si simplu sa petreaca timp in zonele comune, socializand cu colegii.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.