UK

Banbury and Bicester College

School/College

Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College Banbury and Bicester College

Astazi Banbury and Bicester College este parte a celui mai prestigios si dinamic grup educational ACTIVATE Learning, alaturi de Reading College si City of Oxford College. Pe parcursul existentei sale, colegiul a reusit sa-si creeze o reputatie excelenta in lumea academica, oferind programe de studii profesionale de inalta calitate, si, mai nou, programe de studii universitare, concepute in parteneriat cu universitati britanice de top.

Colegiul isi are campusul principal in Banbury, North Oxfordshire. Campusul din Bicester, situat la mai putin de 20 de mile de Banbury, a fost official deschis abea in 2005.
Banbury este un oras relativ mic, dar cu o istorie bogata. Este situat foarte convenabil, la doar o ora de calatorie cu trenul de Londra si 20 de minute – de Oxford, fapt ce ofera locuitorilor sai acces usor la atractiile turistice din regiune.

Banbury Campus este situat la scurta distanta de mers pe jos de centrul orasului. Aici predomina o atmosfera de liniste care inspira studentii sa creeze. Campusul se specializeaza in industriile creative, oferind studentilor sai o gama larga de programe orientate-practic in arta si design, graphic design, modeling, fotografie etc. Datorita investitiilor substantiale din ultimii ani, studentii beneficiaza de sali de studii, ateliere, saloane de frumusete, studiouri si alte facilitati ultra-moderne, unde acestia isi pot pune in practica cunostintele teoretice si-si pot lansa cele mai indraznete idei.

Bicester este cunoscut pentru proiectele sale ecologice de amploare si pentru Bicester Village, centrul comercial de brand-uri renumite, care a devenit de curand o atractie turistica foarte populara.

Bicester Campus este sprecializat in motorsports engineering si environmental technology, recunoscut la nivel national drept Centre of Excellence for Composite Manufacture. Situat chiar in inima industriei de curse din Marea Britanie, la doar cateva mile distanta de Silverstone si alte multe echipe britanice de motorsport, Bicester Campus este raiul celor pasionati de curse de masini. Aici studentii isi fac pregatirea pentru o cariera de succes in aceasta industrie dinamica si ultra-competitiva, profitand de relatiile stranse cu echipele de motorsport, amplasate in Cherwell Valley.

Indiferent de programul de studii ales, studentul poate fi sigur ca va avea toata asistenta necesara atat in plan academic, cat si personal, din partea staff-ului didactic si celorlalti angajati ai colegiului.


Programe de studii


Vocational Learning – programe de studii profesionale in diverse domenii, cu durata de 2 ani. Acestea sunt orientate mai mult practic si ajuta studentii sa-si dezvolte abilitatile necesare pentru a activa in domeniul studiat imediat dupa absolvire si/sau sa-si continue studiile universitate, aplicand direct in anul I. Programul este disponibil pentru elevii care au absolvit deja studiile gimnaziale (9 clase) in tara de origine, au cel putin 16 ani impliniti la momentul inceperii programului de studii si un nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu IELTS 5.5.

Foundation Learning – programe de studii pre-universitare, cu durata de 1 an, destinate celor care necesita o pregatire specializata pentru admiterea ulterioara la studii in universitatile britanice. In cadrul unui asemenea program studentii isi vor perfecta cunostintele de limba engleza si vor face concomitent studii in domeniul de specializare ales, cu progresie spre facultatile relevante. Studentii internationali trebuie sa aiba cel putin 17 ani si 11 clase absolvite in tara de origine la momentul inceperii programului de studii, precum si un nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu IELTS 5.0.

University Level Programmes – programe echivalente cu primii 2 ani de studii universitare, dupa absolvirea carora studentii se pot angaja direct in campul muncii si/sau isi pot continua studiile (inca un an) la una din universitatile britanice pentru a obtine diploma de licenta. Studentii internationali care intentioneaza sa urmeze un asemenea program trebuie sa aiba studii medii complete (Diploma de Bacalaureat) in tara lor de origine si un nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu IELTS 6.0.


Taxe de studii


Taxele de scolarizare la Banbury and Bicester College depind direct de programul de studii ales (vocational or university level programmes, foundation etc.) si de cetatenia studentului (EU sau non-EU) si se pot modifica de la an la an. Astfel, pentru studentii internationali (non-EU) taxele variaza intre 6.300£ si 15.000£ per an. Pentru studentii EU este disponibil programul de ajutor financiar din partea Guvernului Britanic pentru acoperirea taxelor de studii.


Cazare


Banbury and Bicester College nu dispune de resedinte studentesti proprii, astfel ca alegerea ramane sa fie intre cazarea cu o familie-gazda si, pentru cei care prefera sa-si poarte singuri de grija, camere/apartamente inchiriate in oras.

Indiferent de tipul de cazare ales, studentii trebuie sa se asigure din timp cu o locuinta, luand in consideratie faptul ca in ajun de inceperea semestrului de studii sansele de a gasi ceva convenabil si in imediata apropiere de campus devin considerabil mai mici.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.