UK

Padworth College

School/College

Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College Padworth College

Padworth College a fost fondat in 1963 in apropierea oraselului universitar Reading, intr-un peisaj rural tipic englez, la doar 40 de minute distanta de Oxford si alte 40 – de Heathrow si Londra. Cu o istorie de peste 50 de ani, Padworth College pastreaza cu mare grija cele mai bune traditii ale sistemului de invatamant britanic, oferind studentilor sai o experienta educationala unica, in grupuri mici la numar, cu atmosfera informala, focusata exclusiv pe interesele/abilitatile/talentele fiecarui elev in parte. Institutia ofera o gama larga de programe de pregatire pentru admiterea la universitatile britanice de top. Valorile fundamentale ale scolii sunt respectul, toleranta si grija pentru fiecare membru al comunitatii scolare.
Programe de studiu

GCSE/IGCSE – un program academic de 2 ani, in cadrul caruia elevii vor studia ca discipline obligatorii limba&literatura engleza si matematica, precum si discipline optionale (din care se pot alege pana la 10) ca limba franceza, limba spaniola, biologia, fizica, chimia, istoria, geografia, muzica, arte teatrale, arta, ICT (tehnologii informationale), educatie fizica etc. Elevii vor mai studia limbi moderne/native si limba engleza ca limba aditionala. Cursuril oferite sunt in permanenta actualizate si imbogatite cu subiecte noi. Elevii straini opteaza, de regula, pentru IGCSE – versiunea internationala a GCSE.


A-Levels – un program de 2 ani, care ofera studentilor oportunitatea de a se specializa in disciplinele preferate sau la care au avut success in programul precedent(GCSE/IGCSE) si reprezinta cea mai populara cale de acces la universitatile britanice. Elevii studiaza 3 subiecte A-Levels pe parcursul a 2 ani, in cazuri exceptionale – 4. Lista disciplinelor la alegere este una foarte vasta, fiind reinnoita in permanenta: limba si literatura engleza, limba engleza IELTS (solicitata de elevii straini), limba franceza, limba spaniola, matematica, matematica superioara, biologia, fizica, chimia, istoria, geografia, sociologia, psihologia, guvernari si politici, studii de business, economie, contabilitate, muzica, arte plastice, textile, comunicarea grafica, foftografia, ICT etc.


Business Foundation – program cu durata de 1 an, cu accent pe business, reprezentand o cale rapida de acces la universitatile britanice. Programul este elaborat si desfasurat in parteneriat cu universiatile britanice, raspunzand in totalitate expectantelor academice ale acestora si pregatind studentii pentru admiterea cu success. In trecut, absolventii acestui curs, au obtinut locuri de studii la universitati precum Aston University, Royal Holloway, University of Buckingham, Middlesex University, South Bank University, Oxford Brookes University, De Montfort, Southampton Solent si altele.


ZILE DE PROBA IN ACEASTA SCOALA – program de scurta durata (de la 1 saptamana pana la 1 semestru) de familiarizare cu programele academice ale colegiului si viata de campus, per general.


TABARA DE VARA IN ACEASTA SCOALA – colegiul ofera in perioada lunilor de vara un program interesant, adresat elevilor de 10-17 ani din toata lumea.


Conditii minime de admitere

– foaie matricola

– 2 scrisori de motivare si CV

– test de limba engleza

– Skype interview


Taxe de studiu

Taxa anuala de studiu pentru elevii in regim de pensiune este de 29.400£.

Aditional se vor achita:

– taxa de aplicare – £50

– taxa de inmatriculare – £250

– garantia – £1.000

– taxe de examinare/excursii optionale – aprox. £650

– taxa pentru programul muzical

– taxa pentru serviciile de guardian s.a.


Cazare

Colegiul ofera elevilor un mediu sigur pentru studiere si trai, punandu-le la dispozitie camere de 1-2 locuri, in pensiuni separate pentru fete si baieti. O echipa intrega de profesionisti are grija de bunastarea si siguranta elevilor, armonizand perfect studiile academice si activitatile recreationale si sociale. Alimentatia presupune pensiune completa, cu 3 mese principale in zi, furnizate de un serviciu specializat de catering, cu un meniu balansat si sanatos. La cerere, sunt disponibile si meniuri dietetice si hipoalergene.

Activitati extracuriculare: muzica, culinarie, olarit, tenis, golf, ping-pong, fitness, jogging, volei, jocuri de masa, fotografie, film, istorie, stiinte, economie, drept, istorie, psihologie, caritate, colectare de fonduri, Model United Nations, premiul Duke of Edinburg’s etc.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.