UK

Guildford College

School/College

Guildford College Guildford College Guildford College Guildford College Guildford College Guildford College Guildford College Guildford College

 • RO
 • RU

Guilford College a fost fondat in 1939 si este renumit prin traditii vechi de educatie a studentilor din toate tarile lumii. Este o institutie publica de invatamint pentru sudentii cu virsta de 16+. In colegiu is fac studiile peste 20 000 de elevi, in cadrul a peste 1000 de programe oferite.In fiecare an, la scoala sunt admisi peste 400 de studenti internationali din peste 60 de tari la programele complete si 600 de studenti la programele incomplete. Programul cursurilor academice si profesionale este unul din cele mai vaste din Regatul Unit.

Guilford este capitala comitatului Surrey, cel mai sigur si prosper din Anglia. Aeroporturile internationale Heathrow si Gatwick se afla la jumatate de ora de mers cu masina, iar distanta(de mers cu trenul) pina la centrul Londrei este de 37 min. Guilford este un comod punct de pornire in vizitarea atractiilor turistice din Sudul Angliei, printre care orasele Oxford, Windsor si Bat. Acest oras renumit prin istoria sa, dispune de numeroase centre sportive, comerciale si distractive. Orasul este unul foarte primitor pentru studentii (numarul carora depaseste cifra de 10 0000) din Guilford College, Surrey University (asociata cu colegiul Guilford), colegiul juridic si 2 institutii de arta interpretativa.

In cadrul Guilford College pot fi studiate subiecte academice pentru obtinerea diplomelor GCSE (scoala medie), A Level (nivel avansat pentru admiterea la institutiile superioare de invatamint), NVQ (calificare profesionala nationala), GNVQ (calificare profesionala nationala generala), National Diploma(diploma nationala), Higher National Diploma(diploma nationala de studii superioare).

In plus, scoala propune peste 600 de cursuri de instruire in format incomplet: de la olarit pina la management professional si pedagogie-multi studenti internationali alegind cursuri aditionale de scurta durata, paralel cu cursurile de studiere a limbii engleze.
Discipinele de baza oferite de colegiu:
• business si management;
• evidenta contabila;
• tehnica de calcul si tehnologiile informationale;
•management hotelier;
• productia media si multimedia;
• arte si design;
• tehnica si electronica.

Infrastructura colegiului.
In colegiu exista o biblioteca moderna spatioasa, dotata cu peste 600 de calculatoare, imprimante, scanere, un numar impunator de carti, reviste si alte resurse educatonale, sala de lectura, destinata studentilor straini. Elevii pot beneficia si de magazinul de carti, deschis pentru toti, serviciul de consultanta, biroul turistic, sala sportiva/fitness centru, salonul de coafura, 2 cafenele, bar si asociatia studenteasca.


Programe

Programa se desfasoara in parteneriat cu Farnham Sixth form College

GCSE (1 an)
Photography.

A Levels (2 ani)
3D Architectural and Environmental Design
Fine Art Graphic Design
Photography
English Language
English Literature
Geography
History
Law
Sociology
Media Studies
Mathematics
Biology
Chemistry
Physics
Psychology

Guildford College mai ofera:
-programe de studii professionale;
-programe de pregatire;
-programe de studiere a limbii engleze pentru straini;
-scoala de vara si iarna pentru studentii 16+


Cazare

Centrul international propune servicii speciale de cazare si organizare a vietii cotidiene pentru toti studentii internationali, ce ii ajuta sa se adapteze la viata din Regatul Unit. Serviciul de cazare se ocupa de cazarea in familii, resedinte studentesti si case. Colaboratorii colegiului le inspecteaza personal pe acestea din urma, pentru a se convinge ca ele corepund exigentelor inalte ale scolii. Colegiul ofera si servicii de intilnire si transfer al studentilor de la aeroport, consultatii referitor la conturile bancare, cumparaturi, telefoane mobile si inregistrarea la politie.


Activitati de agrement

La colegiu se organizeaza un program activ de comunicare-un club international, unde se desfasoara cele mai diverse evenimente interne si externe.Un exemplu recent al unor asemenea evenimente este vizitarea unor locatii interesante din sudul tarii-Londra, Oxford, Brighton, Portsmuth, deplasarea la meciurile din Liga Campionilor, barbecue, petreceri, concursuri la barul colegiului.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.