Holland

Study in Holland • RO
 • RU

Cu peste un sfert din teritoriu aflat sub nivelul marii si cu o populatie de aproape 17 milioane de locuitori, Olanda sau The Netherlands (Tarile de Jos) joaca un rol disproportionat de mare in plan international, atat din perspectiva economiei sale, cat si al sistemului de invatamant.

Olanda a fost prima tara de pe continentul european care a elaborat si a oferit programe de studiu cu instruire in limba engleza, iar odata cu iesirea Regatului Unit din componenta UE, a devenit prima destinatie de studiu in UE si TOP10 la nivel global.

In prezent, institutiile de invatamant olandeze ofera peste 2000 de programe de studiu in limba engleza, care este, de altfel, vorbita de absoluta majoritate a populatiei tarii. Flexibilitatea, nonconformismul si internationalizarea puternica sunt trasaturile esentiale ale sistemului educational olandez.

Olanda este o tara deosebit de frumoasa, cu o societate moderna si bine educata, o economie competitiva si o infrastructura excelenta. Intreg teritoriul tarii este strabatut de numeroase canale si ape – rodul geniului ingineresc, lanuri intinse de lalele de o frumusete si culori inimaginabile, mori de vant, numeroase parcuri, muzee si palate – toate parca desprinse din lucrarile celor mai renumiti pictori olandezi Rembrandt si Vincent Van Gogh.


De ce sa alegi The Netherlands?

Programe de studiu accesibile in Tarile de Jos


Scoala in Tarile de Jos

Studii de Licenta

Studii de Master si Doctorat

– Programe de pregatire pre-universitara si tabere de vara


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.