Latest news

  • Application for Finnish universities: still OPEN!

    Application for Finnish universities: still OPEN!

    Grabeste-te sa-ti asiguri un loc de studii in tara cu cel mai performant sistem de invatamant din lume: sesiunea de admitere la studii in Finlanda pentru anul academic 2017-2018 continua! Termen-limita de aplicare: 16 Ianuarie 2017! >>>>>

    14.04.2017
  • E oficial: Finlanda introduce taxe de scolarizare!

    E oficial: Finlanda introduce taxe de scolarizare!

    Saptamana aceasta, parlamentul Finlandei a aprobat, cu o majoritate de voturi, introducerea taxelor de scolarizare in universitatile publice pentru cetatenii tarilor din afara UE (non-EU) >>>>>

    11.03.2016
  • Finlanda - în continuare fără taxe de studii!

    Finlanda - în continuare fără taxe de studii!

    Veşti bune pentru toţi cei ce consideră să aplice pentru studii de licenţă sau master în Finlanda.

    28.01.2015
  • Last call for applications to Finnish Universities!

    Last call for applications to Finnish Universities!

    Termenul-limita pentru a aplica la o universitate din Finlanda la programe de licenta se apropie cu pasi rapizi. Aplica acum pentru a deveni student in una din tarile cu cel mai eficient sistem de invatamant in Europa fara taxe de scolarizare pentru cetatenii Moldoveni.

    18.01.2013
  • Studii in Finlanda fara taxe. Aplica pana la 14 Februarie 2012!

    Studii in Finlanda fara taxe. Aplica pana la 14 Februarie 2012!

    Termenul-limita pentru a aplica la o universitate din Finlanda la programe de licenta se apropie cu pasi rapizi. Aplica acum pentru a deveni student in una din tarile cu cel mai eficient sistem de invatamant in Europa fara taxe de scolarizare pentru cetatenii Moldoveni.

    22.02.2012
toate știrile
03.03.2022

Новости образования/Știri Principale

STUDY IN FINLAND: admission for 2022-2023 still open

Новости образования/Știri Principale

Acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie de solutii stiintifice, care sa raspunda provocarilor timpului prezent. Iar Finlanda, cu cel mai performant sistem de invatamant din lume, este tocmai locul potrivit pentru a cultiva spiritele inovative in habitatul lor natural.




La fel ca si tara sa de origine, LUT University este un adevarat pioner in ceea ce face, aducand zilnic mai aproape stiinta de societate si viceversa. "Science with a purpose" este misiunea sa, la care va contribui de acum incolo si cea mai recenta aditie in calitate de "Professor of Practice" – Jamie Hyneman, inventator si doctor onorific al LUT, pe care multi il cunosc din renumitul show TV "MythBusters".

In Finlanda, tinerii curiosi prospera, inspirand si pe altii. Alege facultatea care te intereseaza si aplica acum!

Termen-limita de aplicare: 31 Mai 2022


GET STARTED ➜


→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.