Latest news

 • E oficial: Finlanda introduce taxe de scolarizare!

  E oficial: Finlanda introduce taxe de scolarizare!

  Saptamana aceasta, parlamentul Finlandei a aprobat, cu o majoritate de voturi, introducerea taxelor de scolarizare in universitatile publice pentru cetatenii tarilor din afara UE (non-EU) >>>>>

  11.03.2016
 • Finlanda - în continuare fără taxe de studii!

  Finlanda - în continuare fără taxe de studii!

  Veşti bune pentru toţi cei ce consideră să aplice pentru studii de licenţă sau master în Finlanda.

  28.01.2015
 • Last call for applications to Finnish Universities!

  Last call for applications to Finnish Universities!

  Termenul-limita pentru a aplica la o universitate din Finlanda la programe de licenta se apropie cu pasi rapizi. Aplica acum pentru a deveni student in una din tarile cu cel mai eficient sistem de invatamant in Europa fara taxe de scolarizare pentru cetatenii Moldoveni.

  18.01.2013
 • Studii in Finlanda fara taxe. Aplica pana la 14 Februarie 2012!

  Studii in Finlanda fara taxe. Aplica pana la 14 Februarie 2012!

  Termenul-limita pentru a aplica la o universitate din Finlanda la programe de licenta se apropie cu pasi rapizi. Aplica acum pentru a deveni student in una din tarile cu cel mai eficient sistem de invatamant in Europa fara taxe de scolarizare pentru cetatenii Moldoveni.

  22.02.2012
 • Se apropie termenul limita de aplicare la studii in Finlanda!

  Se apropie termenul limita de aplicare la studii in Finlanda!

  Doritorii de a se inscrie la facultate in Finlanda la studii universitare sunt asteptati sa depuna dosarele de admitere la biroul EXCEL pana la data de 15 Februarie 2011. Ca si in anii precedenti guvernul finlandez va oferi >>>

  16.12.2010
toate știrile
01.01.2017

Новости образования/Știri Principale

Application for Finnish universities: still OPEN!

Новости образования/Știri Principale

16 Ianuarie curent – termen-limita de aplicare la studii in Finlanda pentru toamna 2017! Nu rata sansa sa devii student la una din universitatile finlandeze si vei beneficia de educatie de inalta calitate in traditiile celui mai inovativ si eficient sistem de invatamant din lume, precum si de oportunitatea de a locui in cea mai sigura tara, cu cel mai sanatos ecosistem din lume.

Finlanda este o tara nordica cu nivel de trai foarte inalt, unde egalitatea este ideologia fundamentala ce sta in spatele educatiei, fapt care a facut Finlanda sa avanseze pana la primele pozitii in mediul academic mondial. Clasamentele o confirma: Finlanda e un loc perfect pentru studiu si trai!


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.