Latest news

  • Раннее бронирование!

    Раннее бронирование!

    До 8 марта курс английского языка на французской Ривьере 770 евро / неделя!

    18.02.2019
  • Ау! Мы ищем таланты!

    Ау! Мы ищем таланты!

    Вы виртуозно играете на скрипке, фортепиано, трубе или даже тарелках и мечтаете о мировой музыкальной славе, тогда Летняя музыкальная Академия во Франции - это то место, где Вас очень ждут!

    9.10.2018
  • Tabara de vara in sudul Frantei

    Tabara de vara in sudul Frantei

    Centrul lingvistic LSF va asteapta si in aceasta vara cu un program all-inclusive pentru adolescenti (11-16 ani) in Montpellier, sudul Frantei. Aplica acum si vei savura o vacanta cu cel mai tare mix de studiu si distractii! >>>>>

    29.03.2018
  • La Rochelle Business Summer School 2016

    La Rochelle Business Summer School 2016

    Aplica acum pentru programul de vara oferit de La Rochelle Business School si nu rata sansa de a pune bazele unei cariere de succes in business chiar anul acesta! Deadline de aplicare: 15 MAI 2016! >>>>>

    15.03.2017
  • Bonjour, Paris!

    Bonjour, Paris!

    Invata franceza la Paris si descopera stilul de viata parizian! Asta propune Centre d`Echanges Internationaux (CEI), ce organizeaza o tabara internationala de vara la Paris pentru copii cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani.

    25.06.2014
toate știrile
04.05.2015

Новости образования/Știri Principale

Management International cu scoala de vara La Rochelle

Новости образования/Știri Principale

 

Vrei sa cunosti cum functioneaza de fapt o intreprindere, cum sa obtii profit de pe urma acesteia si cum sa faci corect o investitie? Despre asta si multe altele aflati in cadrul programului de vara oferit de institutia privata La Rochelle Business School. Alege unul din trei cursuri disponibile:

1. GLOBAL LEADERSHIP AND INTERNATIONAL BUSINESS;
2. LUXURY AND FASHION BRAND MANAGEMENT;
3. TOURISM AND HOSPITALITY MANAGEMENT;
si petrece trei saptamani de exceptie in lumea afacerilor, studiind cele mai noi si mai eficiente strategii de operare pe piata mondiala si comunicand cu o mare diversitate (ca etnie, varsta, interese, specializare etc.) de oameni. Veti avea astfel o buna ocazie de a pune in practica abilitatile de comunicare in limbile engleza si franceza si de a afla cum sa initiezi o afacere proprie.

Nu rata sansa sa afli cum e sa studiezi intr-un mediu multicultural creativ si sa locuiesti intr-un decor maritim, specific pentru pitorescul orasel La Rochelle, situat la granita de vest a Frantei, si aplica acum!

Mai multe detalii despre program si locatia scolii vezi accesand pagina http://www.excel.md/holidays-programs-in-france/la-rochelle-business-summer-school/

Esti interesat de acest program sau alte oferte de studii ?
Pentru inceput discuta cu un consilier EXCEL despre planurile tale de studii in strainatate si afla cum te putem ajuta sa-ti realizezi ambitiile academice. Ne puteti contacta pe Skype, e-mail sau telefon gasite pe pagina noastra de internet www.excel.md sau trece pe la biroul nostru pentru o discutie personala.

Doresti sa stii mai multe ? 

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse alte si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.