Latest news

  • Раннее бронирование!

    Раннее бронирование!

    До 8 марта курс английского языка на французской Ривьере 770 евро / неделя!

    18.02.2019
  • Ау! Мы ищем таланты!

    Ау! Мы ищем таланты!

    Вы виртуозно играете на скрипке, фортепиано, трубе или даже тарелках и мечтаете о мировой музыкальной славе, тогда Летняя музыкальная Академия во Франции - это то место, где Вас очень ждут!

    9.10.2018
  • La Rochelle Business Summer School 2016

    La Rochelle Business Summer School 2016

    Aplica acum pentru programul de vara oferit de La Rochelle Business School si nu rata sansa de a pune bazele unei cariere de succes in business chiar anul acesta! Deadline de aplicare: 15 MAI 2016! >>>>>

    15.03.2017
  • Management International cu scoala de vara La Rochelle

    Management International cu scoala de vara La Rochelle

    Universitatea privata La Rochelle Business School te ajuta vara asta sa faci primii pasi in lumea afacerilor impreuna cu cei mai buni experti in management si leadership >>>>

    4.04.2016
  • Bonjour, Paris!

    Bonjour, Paris!

    Invata franceza la Paris si descopera stilul de viata parizian! Asta propune Centre d`Echanges Internationaux (CEI), ce organizeaza o tabara internationala de vara la Paris pentru copii cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani.

    25.06.2014
toate știrile
19.05.2017

Новости образования/Știri Principale

Tabara de vara in sudul Frantei

Новости образования/Știri Principale



Traieste o experienta de neuitat cu tabara de vara LSF pentru juniori (11-16 ani) in cea mai insorita regiune a Frantei! Ca si in toti anii trecuti, incepand cu 1996, centrul lingvistic LSF va asteapta in Montpellier, pe malul Marii Mediterane, cu un program de vara exceptional. Acesta include lectii de limba franceza dimineata, un program bine organizat de activitati si excursii pentru tot restul zilei si weekend, precum si cazare cu pensiune completa in familii-gazda sau in resedinta scolii.

Costul programului (all-inclusive): 760€/1 saptamana

Perioada desfasurarii: intre 26 Iunie si 18 August 2017

Detalii suplimentare despre programul taberei de vara si scoala veti gasi vizitand aceasta pagina.

 

 

Aplica pentru o tabara de vara in Franta, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.