France

LSF Junior Summer Camp | 11-16*

Vacante / Каникулы

LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16* LSF Junior Summer Camp | 11-16*

Situat in una din cele mai frumoase regiuni din sudul Frantei, Montpellier ofera toate oportunitatile de a descoperi patrimoniul bogat al acestei parti ale lumii, in cadrul celor mai diverse forme de relief. Cu peste 300 de zile insorite din cele 365 ale anului, Montpellier este amplasat la doar 15 minute distanta de Marea Mediterana si plajele nisipoase ale acesteia.

Montpellier este un oras modern, cu o bogata istorie de mai multe secole si considerat drept unul dintre cele mai dinamice orase ale Frantei in termeni de cultura: monumente istorice, muzee, expozitii, festivaluri, opera si alte numeroase activitati culturale. De asemenea, este cunoscut si drept un faimos oras universitar. Tanar si vibrant, Montpellier gazduieste anual mai bine de 80.000 de studenti (circa 30% din populatia orasului) din toate colturile lumii.

Incepand cu 1996, centrul lingvistic LSF organizeaza in Montpellier tabere de vara de limba franceza pentru adolescenti de 11-16 ani. Scoala LSF pentru juniori este amplasata in Ecole St François Régis, scoala franceza privata, folosita de centrul lingvistic exclusiv ca sediu de vara. Aceasta se afla la 5 minute de mers de centrul istoric al orasului si la doar 3 minute distanta de sediul principal al LSF, destinat pentru studenti adulti.

Studentii LSF beneficiaza de cele mai bune conditii si facilitati de trai si studiu, menite sa le faca sederea lor in sudul Frantei cat mai eficienta si de neuitat:

‒ 12 sali de clasa spatioase si complet echipate

‒ un teren de joaca inchis si exclusiv la dispozitia LSF, unde studentii se pot relaxa sau ocupa de diverse activitati recreationale cu noii lor prieteni

‒ o cantina unde toti studentii servesc lunch-ul pe parcursul saptamanii (cu exceptia zilelor de weekend).


Programul taberei de vara

Programul taberei de vara este conceput pentru studenti cu varstele de 11-16 ani. Acesta consta din 20 lectii per saptamana a cate 45 de minute fiecare, cu posibilitate de a mai adauga 4 lectii individuale suplimentare. Programul acopera toate nivelele de competenta lingvistica, de la incepatori si pana la B2.

Profesorii sunt experimentati, entuziasti si folosesc metode interactive de predare. Atentie deosebita este acordata imbunatatirii abilitatilor de vorbire si ascultare prin intermediul jocului de rol, discutii, video, muzica si diverse activitati. De asemenea, sunt utilizate numeroase materiale dicatice, in special cele computerizate.

Toate salile de clasa sunt dotate cu tehnologii moderne, ceea ce permite ca lectiile sa fie autentice si actuale, pline de viata si, desigur, interactive. Studentii au acces si la cateva sali de calculatoare, unde pot pregati prezentari si proiecte de grup.

Numar de studenti in grup: maximum 15

Durata minima: 1 saptamana

Costul programului*: 1660€/2 saptamani (familia gazda) si 1760€/2 saptamani (resedinta).

*Acest pret include costul cursului + activitati + cazare + pensiune completa. Lectiile individuale, transferul tour-retour de la aeroport si extra cazare (inainte de ziua sosirii sau dupa ziua plecarii prestabilte) se vor achita suplimentar.


Cazare

Familii-gazda. Aceasta optiune de cazare presupune imersiunea completa a studentilor in cultura franceza si viata cotidiana a localnicilor, fapt ce contribuie simtitor la imbunatatirea cunostintelor de franceza ale acestora. Copiii stau cazati, de obicei in camere duble, pe care le impart cu colegi de aceeasi varsta si nationalitate diferita. Studentii beneficiaza de cina si dejun in familie si lunch la pachet in weekend.

Familiile-gazda sunt selectate cu grija, multe din ele avand experienta de multi ani de gazduire a studentilor LSF. Acestea locuiesc, de obicei, in apropiere de sediul scolii, intr-o raza de 5-30 de minute distanta.


Resedinta (15 minute de mers distanta de scoala). Aceasta optiune de cazare este disponibila numai pentru cursanti cu varstele de 14-16 ani. Acestia stau cazati in studio-uri amenajate cu mobila necesara pentru o singura persoana, precum si camera de baie si o mini-bucatarie complet echipata. Facilitatile resedintei includ o camera comuna cu bauturi si snack-uri, spatiu special amenajat pentru studii, un patio larg si luminos si o spalatorie. In timpul saptamanii, studentii beneficiaza de mic dejun in cafeneaua din apropiere si de cina in oras. Lunch-ul este servit in sediul scolii. In weekend, dejunurile sunt servite in resedinta, iar lunch-urile sunt servite la pachet.

Studentii sunt supravegheati 24/7 de catre staff-ul LSF, care locuieste permanent in resedinta. Numarul de locuri de cazare in resedinta este limitat, astfel ca acestea trebuie bronate din timp.


Program de activitati si excursii

Programul de activitati din afara orelor de curs (cu exceptia zilelor de sosire si plecare) include sporturi de plaja si petreceri (inclusiv cele de "Bun venit" si "Bun ramas"), discoteca, bowling, cinema, plimbari prin oras, vizite la museu, seri tematice, consursuri, diverse jocuri, vanatoare de comori, "Photomania" etc.

De asemenea, in fiecare saptamana, copiii merg in excursii cu durata de jumatate de zi si de o zi intreaga prin imprejurimi, vizitand locuri pitoresti precum Avignon/Pont du Gard, Sète, Nîmes, the Camargue, Grotte de Clamouse/St Guilhem-le-Désert, la Bambouseraie etc.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.