France

Ecole des Roches | 11-18*

Vacante / Каникулы

Ecole des Roches | 11-18* Ecole des Roches | 11-18* Ecole des Roches | 11-18* Ecole des Roches | 11-18* Ecole des Roches | 11-18* Ecole des Roches | 11-18* Ecole des Roches | 11-18* Ecole des Roches | 11-18*

 • RO
 • RU

Ecole des Roches este cea mai renumita scoala privata din Franta. Scoala este amplasata intr-o zona deosebit de frumoasa din Normandia, pe o suprafata de circa 60 ha, la 115 km distanta de Paris, 110 km – de mare si la 3 km – de Verneuil-sur-Avre, un orasel francez foarte pitoresc. Localizarea scolii este ideala pentru studentii care vor sa cunoasca mai multe din istoria Frantei, caci vor avea posibilitatea s-o faca prin intermediul numeroaselor excursii incluse in program.

Ecole des Roches dispune de numeroase facilitati, printre care:

‒ 5 laboratoare (de limbi straine, fizica, chimie, biologie, istorie, geografie)

‒ Biblioteca si sali pentru lectura

‒ centru multimedia

‒ sala de teatru / cinema cu 450 locuri

‒ atelier de arte si studio-uri de dans si muzica

‒ piscina

‒ centru de echitatie

‒ 7 terenuri de tenis (dintre care 2 in interior)

‒ pista de karting

‒ terenuri de fotbal, baschet, badminton, golf etc.

‒ sali de fitness, body building si arte martiale.

Datorita facilitatilor si, mai ales, datorita unui sistem bine gandit de formare, educatie, studiu individual si organizarea eficienta a timpului liber, elevii Ecole des Roches se pot lauda cu rezultate academice excelente.

Deja mai bine de treizeci de ani, Ecole des Roches ofera pe timp de vara un program de studiere a limbii franceze ca limba straina (FLE) pentru adolescenti cu varstele de 11-18 ani. In fiecare an, scoala gazduieste in jur de 700 de elevi din mai bine de 45 de tari ale lumii.
Programul taberelor de vara

Program clasic:

Limba + cultura + divertisment (pentru copii de 8+ ani)

Programul include un curs de limba franceza sau engleza de 20 de ore pe saptamana. Predarea se face de catre profesori vorbitori nativi, cu o experienta bogata in activitatea de predare a limbii franceze ca limba straina. In prima zi de curs, fiecare student sustine un test lingvistic de plasament, dupa care este repartizat intr-o clasa, corespunzator nivelului de cunostinte. Lectiile se tin in diminetile de luni, miercuri, vineri si sambata. La sfarsitul cursului, se ofera un certificat de participare si un raport al rezultatelor obtinute. Eficienta cursului este garantata de faptul ca 80% din studentii in campus sunt francezi, restul 20% reprezentand 45 de nationalitati diferite.

Costul programului: 3000 €/2 saptamani.


Program tematic:

Limba + sport | Limba + cultura (pentru adolescenti de 12+ ani)

Cursurile de limba in cadrul acestor programe sunt identice cu cele clasice: 20 de ore pe saptamana, certificat de finalizare si raport al rezultatelor obtinute (cu exceptia programului care include cursuri de calarie si de pilotare).

Combinatii posibile:

Limba + tennis (nivel mediu spre avansat, pentru adolescenti de 12-18 ani)

Costul programului: 3660 €/2 saptamani


Limba + pilotare (4 saptamani, pentru categoria de varsta 15+ ani cu inaltime de min. 1,65 m)

Costul programului: 7820 € / 4 saptamani


Limba + gastronomia (pentru adolescenti de 12-18 ani)

Costul programului: 3720 €/2 saptamani

Limba + carting (pentru adolescenti de 12-18 ani)

Costul programului: 3660 €/2 saptamani


Cazare

Cursantii stau cazati in resedintele scolii, separate pentru fete | baieti, in camere pentru 2-7 persoane, sub stricta supraveghere a staff-ului scolii. Fiecare resedinta este dotata cu o bucatarie complet echipata, un spatiu comun pentru socializare si un living cu televizor. Mesele sunt servite la cantina scolii, iar in timpul excursiilor se fac picnicuri sau se mananca la cafenele fastfood.


Excursii

Un program de 3 saptamani include 7 excursii, organizate in zilele de marti, joi si duminica, spre destinatii turistice renumite, precum Paris, Versailles, Chambord, Rouen, La Manche, Mont Saint Michel, Deauville, Chartres, castelele de pe Valea Loirei etc. etc.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.