France

La Rochelle Business Summer School | 18+

Vacante / Каникулы

La Rochelle Business Summer School | 18+ La Rochelle Business Summer School | 18+ La Rochelle Business Summer School | 18+ La Rochelle Business Summer School | 18+ La Rochelle Business Summer School | 18+ La Rochelle Business Summer School | 18+ La Rochelle Business Summer School | 18+

 • RO
 • RU

La Rochelle este un oras cu un istoric bogat, fondat acum mai bine de 1.000 de ani in urma, in vestul Frantei, pe litoralul Atlanticului. Se afla la o distanta relativ mica de marile orase Paris (3 ore de mers cu trenul), Nantes, Bordeaux si Poitiers (1,5 ore de mers cu automobilul). Plin de viata si totdeauna primitor, La Rochelle gazduieste circa 80.000 de locuitori de cele mai diverse etnii. Fiind un veritabil muzeu sub cerul liber, isi merita pe drept locul 3 in topul celor mai vizitate orase din Franta, dupa Paris si Mont-Saint-Michel, bucurandu-si de fiecare data oaspetii cu mult soare si peisaj pitoresc.
La Rochelle Business School se afla in centru cartierului universitar al orasului cu acelasi nume, oferind toate conditiile necesare pentru cercetare si studiu. Programele sunt concepute astfel ca sa fie mereu in pas cu schimbarile continue din lumea afacerilor. Institutia ofera programe BA, MA, MBA si programe de vara cu predare atat in limba franceza, cat si in engleza – convenabil pentru studentii internationali, care prefera, de regula, pe cea de-a doua.

Scoala de vara organizata de La Rochelle Business School ofera studentilor posibilitatea de a afla din prima sursa care sunt instrumentele si tehnicile de baza ale companiilor cu renume, folosite de catre acestea pentru a opera cu succes pe piata mondiala.


Programul scolii de vara

Studentii pot alege unul cele din 3 cursuri disponibile:

GLOBAL LEADERSHIP AND INTERNATIONAL BUSINESS – conceput pentru a introduce studentii în lumea complexa a managementului international si a comunicarii inter-culturale si pentru a-i ajuta sa inteleaga modul in care functioneaza organizatiile si cum sa comunice cu oamenii de diverse culturi.

LUXURY AND FASHION BRAND MANAGEMEN T – conceput pentru a-i ajuta pe studenti sa inteleaga specificul industriei de lux si moda si gestionarea acestuia, punand accent pe principalele progrese si evolutii de pana acum in diverse sectoare ale domeniului.

TOURISM AND HOSPITALITY MANAGEMENT – conceput pentru a pregati viitorii specialisti in domeniu sa faca fata noilor provocari aparute o data cu dezvoltarea spectaculoasa a turismului.

Fiecare dintre aceste cursuri are durata de 3 saptamani si consta in 36 de lectii cu tematica relevanta si 9 lectii de limba franceza. De asemenea, studentii vor participa la diverse master-class-uri cu experti in domeniul pe care-l studiaza, vor face vizite la companii internationale si vor participa la un proiect de curs.

Se stie ca pentru a activa in oricare dintre cele 3 directii specificate mai sus, viitorul profesionist va avea nevoie de cunostinte specifice domeniului. In cadrul programului de vara studentii vor face primii pasi in obtinerea acestor cunostinte invatand cum sa creeze si sa mentina o strategie de succes in domeniul afacerilor. La fel de important este ca vor locui si studia intr-un mediu multicultural foarte creativ, fapt care va contribui fara doar si poate la abilitatile tinerilor de a comunica si de a lucra eficient intr-o echipa.

Programul este adresat in special studentilor de la facultati, colegii si scoli profesionale cu varsta minima de 18 ani. Perioada de desfasurare a acestuia in 2017 va fi intre 27 IUNIE si 13 IULIE.

Deadline de aplicare pentru program: 15 MAI.


Taxe de participare

Costul programului este de 2.550 euro pentru 3 saptamani (pentru vara 2017) de curs si include urmatoarele:

- Cazarea in campusul universitatii (camere single) sau in familie;

- Toate orele de curs;

- Un cocktail de “Bun venit!”;

- Excursie culturală cu ghid vorbitor de limba engleza;

- Weekend in Paris;

- Certificat de participare.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.