France

French Riviera Summer Camps | 8-17*

Vacante / Каникулы

French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17* French Riviera Summer Camps | 8-17*
Документ без названия
 • RO
 • RU

Riviera franceza sau Coasta de Azur este una din cele mai renumite regiuni din Franta, ce se intinde pe toata partea de Vest a litoralului mediteranian, de la Toulon pina la frontiera italiana. Aceasta zona plina de soare si hoteluri luxoase isi bucura vizitatorii prin locurile pitoresti pentru promenade si distractii, restaurante selecte, plaje private, magazine si vile luxoase. Orasul abunda in locatiii istorice si peisaje naturale impresionante, iar clima subtropicala si marea azurie transforma orasele Nisa, Monacco si Saint-Tropez in locuri de vacanta ideale. In orice anotimp aici poti intilni vedete mondiale ce se odihnesc aici, sau participa la diverse festivaluri, expozitii sau concerte. Anume in acest colt de rai sunt amplasate scolile lingvistice Centre International d’Antibes.

Centre International d’Antibes (CIA) – este una din cele mai populare scoli de limba franceza din Franta. CIA a fost fondata in 1985 si primeste anual peste 5000 de studenti. Centrele de studii CIA sunt situate in orasele Cannes, Nice, Antibes, Biarritz, Paris si Hyerès. Scoala se deosebeste printr-un nivel inalt de predare a limbii, oferind programe pentru toate categoriile de virsta.


Centrele de vara CIA

Antibes | Juan-les-pins – este un oras prosper si sigur, in plina miscare ziua si noaptea. Orasul se afla la o distanta de 10km de la Cannes, 20 km de la Nisa, avind 25 km de plaje de nisip si 300 de zile insorite pe an.

Antibes este destinatia preferata a adolescentilor. Regiunea Juan-Les –Pins situata pe litoral propune o gama diversa de distractii 24/24.In acest oras animat si plin de tineri veti simti adevarata atmosfera din Saint-Tropez. Acest oras este unicul loc unde veti putea studia limba Franceza si limba Engleza.

Cazare:

Campus Horticole – 2-4 persoane in camera. Sali de baie si wc-la fiecare etaj.

Campus Leonardo Da Vinci – 3 persoane in camera. Dotat cu dus, wc-ul-pe etaj.

Familia gazda – camere de 2 persoane.

Alimentatie: pensiune completa.

Costul programului: de la 1640 €/2 saptamini.


Biarritz - una din cele mai prestigioase locatii balneare de pe litoralul atlantic francez, supranumita”capitala europeana de surfing”.Plajele interminabile si valurile inalte atrag anual mii de tineri pasionati de surfing, mare, soare si impresii noi. Lectile se desfasoara in scoala «Maison des associations».

Cazare:

Tabara de vara «Auberge de Jeunesse»-camere spatioase de 3-4 persoane dotate cu taoate facilitatile(inclusiv baie si wc in camera).

Cazare in familie – camere de 2 persoane.

Alimentatie:demipensiune.

Costul programului: de la 1694 €/2 saptamini.


Cannes situat in inima Coastei de Azur, este adorat de tineri si adolescenti. Cu o varietate imensa de palate si hoteluri de lux, orasul ramine a fi unul tipic mediteranian, accesibil si deschis pentru toata lumea.

Lectiile se petrec in scoala “Carnot”, un edificiu istoric.Situat in inima orasului Cannes, acest campus are o suprafata de 30.000m² si dspune de sali de clasa,camere de locuit, un bazin mobil,un restaurant mare cu autodeservire si multe terenuri sportive.

Cazare:

Resedinta – camere modern spatioase,pentru 2 persoane. Sala de baie (cu wc) este comuna pentru 2 camere.

Familia gazda– camere de 2 persoane.

Alimentatia: Pensiune complete.

Costul programului:de la 1700 €/2 saptamini.


Nisa capitala Coastei de Azur,unde miscarea nu inceteaza niciodata ,este adorata de tineri si adolescenti.Vara aici se desfasoara foarte multe festivaluri si carnavaluri, iar muzeele(Chagal, Matisse, muzeul de arta moderna) si teatrele sunt deschise tot anul .

Parcul de vara«Parc Imperial» este situate intr-o zona linistita, la 15 min de plaje si 20 min de mers de centrul orasului, in apropierea unui bazin in aer liber.Tabara dispune de sali de clasa, camere de locuit pentru studenti,cafeterie si terenuri sportive.

Cazare:

Resedinta – camere de 3-4 persoane, cu sala de baie (cu wc) in fecare camera.

Costul programului: de la 1640 €/ 2 saptamini


Programe de studii de vara

Cursuri standard:

-20 lectii/saptamina a cite 45 min

-Orarul: luni-vineri 8.45-12.00

-Numarul maxim de studenti in grup-15


Cursuri intensive:

-26 ore/saptamina a cite 45 min

-Orarul: luni-vineri 8.45-12.00/marti si joi 14:00 – 16:15

-Numarul maxim de studenti in grup: 15- pentru orele matinale; 8- pentru programul de zi


DELF Junior pentru adolescenti:

-26 ore/saptamina a cite 45 min

-Orarul: luni-vineri 8.45-12.00/marti si joi 14:00 – 16:15

-Numarul maxim de studenti in grup: 15- pentru orele matinale; 8- pentru programul de zi

-Durata cursului: 2saptamini


ABITURKURS:

-29 ore/saptamina a cite 45 min

‒ Orarul: luni-vineri 9.00-12.20/marti si joi 13:45 – 16:00

- Numarul maxim de studenti in grup: 15- pentru orele matinale; 8- pentru programul de zi

- Durata cursului: 2saptamini


Sport si excursii

O excursie de weekend (1 zi)-insulele Lerins, Nisa sau aquaparc

O excursie in timpul saptaminii (jumatate de zi): Monacco, Cannes, Graz


Ziua:

-Parasailing

-Numeroase competitii sportive

-Deplasarea gratuita la plaja/oras pentru copiii din tabara


Seara:

-Petreceri”barbecue”, petreceri tematice dedicate bucatariei traditionale

-Dansuri, discoteca

-Jocuri, cabaret, spectacole


«Chiosc» (rezervarea pe loc pentru plata aditionala): schi de apa;barci, karting,bowling, aquaparcuri…
Veti avea ocazia unica de a petrece frumos timpul pe Coasta de Azur, in siguranta maxima, beneficiind de un raport minunat pret/calitate.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.