France

Sprachcaffe Nice | 13-21*

Vacante / Каникулы

Sprachcaffe Nice | 13-21* Sprachcaffe Nice | 13-21* Sprachcaffe Nice | 13-21* Sprachcaffe Nice | 13-21* Sprachcaffe Nice | 13-21* Sprachcaffe Nice | 13-21* Sprachcaffe Nice | 13-21* Sprachcaffe Nice | 13-21*
Документ без названия
 • RO
 • RU

De mai bine de 20 de ani compania educationala Sprachcaffe este lider printre centrele educationale, care ofera cursuri lingvistice pentru toate categoriile de varsta si etnie.

Compania Sprachcaffe considera ca studierea cu succes a unei limbi presupune nu doar ore de limba si grammatica, ci si cunoasterea culturii si a vietii cotidiene a tarii, limba careia o studiati. Doar in acest caz veti putea cu adevarat sa vorbiti acesta limba. Indiscutabil!

Denumirea de Sprachcaffe fiind compusa din 2 cuvinte: "Sprach" (din germana inseamna “vorbit, lingvistic”) si "Caffe" (din italiana “cafenea”). Denumirea denota natura si continuturile cursurilor de studii – atmosfera relaxata de comunicare prezenta in scolile Sprachcaffe din toata lumea.

Sprachcaffe ofera cursuri de limbi moderne in tarile in care acestea sunt vorbite, astfel, obiceiurile si traditiile socio-culturale ale acestor tari vor fi parte indispensabila a procesului de instruire. Veti invata intr-o atmosfera legera – fara frica de a gresi – de parca ati discuta cu prietenii la o “cafenea lingvistica” in Anglia, Franta, Germania sau alta tara.

Componenta multinationala a grupului de studenti permite nu doar studierea limbii, ci si cunoasterea celor mai diverse culturi, pe langa cea a tarii-gazda.

Capitala rivierei franceze, Nisa, este al cincilea oras ca marime din Franta. Orasul este amplasat pe litoralul Marii Mediterane, fiind renumit pentru frumusetea, hotelurile si arhitectura sa. Scoala, renovata in 2004, este situata in inima Nisei, linga catedrala Notre Dame. Programul ofera ocazia unica de a vizita cele mai pitoresti locuri din Riviera franceza, orasele Monacco si Cannes.

Sprachcaffe Nisa este una dintre cele mai intersante scoli, oferind cursuri de limba franceza de inalta calitate ,intr-o locatie impresionanta. Orasul Nisa, cu farmecul sau frantuzesc, este un loc minunat pentru a combina studierea limbii franceze si odihna la mare. Scoala noastra se afla in orasul vechi, intr-un minunat edificiu” Belle Epoque”, in imediata apropiere de biserica si de statia de autobuz,iar plaja este la o distanta de 10 minute . In zilele insorite, procesul de instruire se petrece in aer liber.

Scoala dispune de:
*Numeroase auditoria.
* Incaperi dotate cu aer conditionat.
* Biblioteca si Internet.
*Sala cu TV, DVD, billiard si altele.
Numar maxim de elevi in grup -12;


Programul taberei de vara

• Curs standard - 20 de lectii pe saptamana
• Curs intensive - 30 de lectii pe saptamana
Durata - min. 2-3 saptamani
Lectii pe zi - 4 sau 6 lectii (5 zile pe saptamana, 1 lectie = 45 de minute)
Niveluri - Incepator, Intermediar, Avansat
Disponibilitate - iunie-august

Costul programului este de la 1255 € / 2 saptamani cu cazare la o familie gazda, si de la 1875 € / 2 saptamani cu cazare la o vila.


Cazare

Cacare in familie
Noi propunem cazarea in familii, minutios selectate de Sprachcaffe.Traiul in familie ofera o posibilitate unica de a practica franceza cotidiana, in afara orelor si de a cunoaste viata, cultura si deprinderile francezilor din interior. Familiile sunt selectate dupa urmatoarele criterii:
*apropierea nemijlocita de Scoala
*standarde si confort
*accesibilitatea familiei
*demipensiune
*camere de 1-2 personae

Cazare la vila
Resedinta scolara este o alta alternativa de cazare in cadrul acestui program pentru elevi. Aici puteti cunoaste si lega prietenii cu tineri din toata lumea.Dupa confort, camerele oferite sunt de 2 tipuri: de 1-2 persoane si de 3-6 persoane.


Activitati de agrement

Pe linga perfectionarea limbii franceze, in Nisa puteti participa la numeroase evenimente si descoperi minunile naturii in toata splendoarea lor.Puteti vizita numeroasele destinatii culturale, cum ar fi Muzeul Chagall, puteti face promenade interesante pe renumitele plaje si bulevarde.Informatia despre excursii si alte posibilitati de a petrece timpul liber este pusa la dispozitie de catre personalul scolii noastre.


Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.