Latest news

  • Раннее бронирование!

    Раннее бронирование!

    До 8 марта курс английского языка на французской Ривьере 770 евро / неделя!

    18.02.2019
  • Ау! Мы ищем таланты!

    Ау! Мы ищем таланты!

    Вы виртуозно играете на скрипке, фортепиано, трубе или даже тарелках и мечтаете о мировой музыкальной славе, тогда Летняя музыкальная Академия во Франции - это то место, где Вас очень ждут!

    9.10.2018
  • Tabara de vara in sudul Frantei

    Tabara de vara in sudul Frantei

    Centrul lingvistic LSF va asteapta si in aceasta vara cu un program all-inclusive pentru adolescenti (11-16 ani) in Montpellier, sudul Frantei. Aplica acum si vei savura o vacanta cu cel mai tare mix de studiu si distractii! >>>>>

    29.03.2018
  • Management International cu scoala de vara La Rochelle

    Management International cu scoala de vara La Rochelle

    Universitatea privata La Rochelle Business School te ajuta vara asta sa faci primii pasi in lumea afacerilor impreuna cu cei mai buni experti in management si leadership >>>>

    4.04.2016
  • Bonjour, Paris!

    Bonjour, Paris!

    Invata franceza la Paris si descopera stilul de viata parizian! Asta propune Centre d`Echanges Internationaux (CEI), ce organizeaza o tabara internationala de vara la Paris pentru copii cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani.

    25.06.2014
toate știrile
04.04.2016

Новости образования/Știri Principale

La Rochelle Business Summer School 2016

Новости образования/Știri Principale

Pentru cei determinați să exceleze în domeniul afacerilor, La Rochelle Business School, Franța, organizează și anul acesta școala de vară care le va oferi posibilitatea să afle din prima sursă care sunt instrumentele și tehnicile de baza ale companiilor cu renume, folosite pentru a opera cu succes pe piața mondială.

Ca și în anii precedenți, studentii au la dispoziție 3 opțiuni de alegere:

Global Leadership and International Business

Luxury and Fashion Brand Management

Tourism and Hospitality Management

Programul școlii de vară se va desfășura între 27 IUNIE și 15 IULIE 2016 (3 săptămâni) și va consta din 36 de lecții cu tematica relevantă, predate integral în limba engleză, și 9 lecții de limba franceză.

Studenții vor participa, de asemenea, la diverse master-class-uri cu experți în domeniul de studiu ales, vor vizita companii internaționale, amplasate în regiune, și, nu în ultimul rând, vor locui și studia într-un mediu multicultural foarte creativ, fapt care va contribui fără doar și poate la perfecționarea abilităților de a comunica și de a lucra eficient într-o echipă multinațională.


Deadline de aplicare la program: 15 MAI 2016.


Detalii suplimentare despre programul de vară veți găsi aici. De asemenea, nu ezitați să ne contactați la nr. de telefon 022-22-40-59 sau să ne scrieți la adresa de e-mail info@excel.md. Baftă!

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.