Latest news

 • Application for Finnish universities: still OPEN!

  Application for Finnish universities: still OPEN!

  Grabeste-te sa-ti asiguri un loc de studii in tara cu cel mai performant sistem de invatamant din lume: sesiunea de admitere la studii in Finlanda pentru anul academic 2017-2018 continua! Termen-limita de aplicare: 16 Ianuarie 2017! >>>>>

  14.04.2017
 • E oficial: Finlanda introduce taxe de scolarizare!

  E oficial: Finlanda introduce taxe de scolarizare!

  Saptamana aceasta, parlamentul Finlandei a aprobat, cu o majoritate de voturi, introducerea taxelor de scolarizare in universitatile publice pentru cetatenii tarilor din afara UE (non-EU) >>>>>

  11.03.2016
 • Finlanda - în continuare fără taxe de studii!

  Finlanda - în continuare fără taxe de studii!

  Veşti bune pentru toţi cei ce consideră să aplice pentru studii de licenţă sau master în Finlanda.

  28.01.2015
 • Last call for applications to Finnish Universities!

  Last call for applications to Finnish Universities!

  Termenul-limita pentru a aplica la o universitate din Finlanda la programe de licenta se apropie cu pasi rapizi. Aplica acum pentru a deveni student in una din tarile cu cel mai eficient sistem de invatamant in Europa fara taxe de scolarizare pentru cetatenii Moldoveni.

  18.01.2013
 • Studii in Finlanda fara taxe. Aplica pana la 14 Februarie 2012!

  Studii in Finlanda fara taxe. Aplica pana la 14 Februarie 2012!

  Termenul-limita pentru a aplica la o universitate din Finlanda la programe de licenta se apropie cu pasi rapizi. Aplica acum pentru a deveni student in una din tarile cu cel mai eficient sistem de invatamant in Europa fara taxe de scolarizare pentru cetatenii Moldoveni.

  22.02.2012
toate știrile
16.12.2010

Новости образования/Știri Principale

Se apropie termenul limita de aplicare la studii in Finlanda!

Новости образования/Știri Principale

Doritorii de a se inscrie la facultate in Finlanda la studii universitare sunt asteptati sa depuna dosarele de admitere la biroul EXCEL pana la data de 15 Februarie 2011.

Ca si in anii precedenti, guvernul finlandez va oferi conditii egale de finantare a studiilor atat pentru studentii din RM cat si din alte state membre UE. Astfel, necatand la problemele de ordin financiar cu care se confrunta majoritarea statelor europene, toti studentii admisi la studii in Finlanda nu vor achita taxe de scolarizare la facultate, ci doar costul cazarii in caminul universitar (cca 150-270 EUR/ lunar).

Amintim, ca dosarul de admitere trebuie sa contina in mod obligator (fara exceptii) urmatoarele acte in momentul admiterii:

- Diploma de Bacalaureat
- Certificat TOEFL (original) cu un scor minim de 80 puncte (din 120)
- Copie dupa pasaport international
- 4 Fotografii color (3,5x4,5)
- Scrisori de recomandare
- CV

Pentru mai multe detalii despre sistemul de invatamant in Finlanda si universitati click aici

Daca ai intrebari specifice sau doresti sa programezi o sesiune informativa cu un consultant la biroul EXCEL ne puteti contacta la tel 224059 sau e-mail: office@excel.md

 

  

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.