Latest news

 • Study in Austria: noi optiuni de studiu in engleza

  Study in Austria: noi optiuni de studiu in engleza

  WU Vienna University of Economics and Business a anuntat introducerea din toamna 2018 a unui nou program de licenta cu predare in engleza! Despre ce program e vorba, care sunt conditiile de admitere + detalii despre universitate, gasiti in cele ce urmeaza >>>>>

  3.12.2018
 • Extended deadline for Electrical Engineering at Upper Austria UAS

  Extended deadline for Electrical Engineering at Upper Austria UAS

  University of Applied Sciences Upper Austria a anuntat extinderea pana la 30 August a termenului-limita de aplicare pentru Electrical Engineering (program cu predare in engleza)... >>>>>

  3.12.2018
toate știrile
20.02.2018

Новости образования/Știri Principale

IMC KREMS: new year, new study programmes in English

Новости образования/Știri Principale

Prima si una din putinele universitati din Austria care ofera programe de studiu in engleza – IMC KREMS – a anuntat introducerea a doua noi programe de licenta din toamna 2018: Applied Chemistry si Data Science & Analytics.

Format: full-time/compatibil cu part-time job
Limba de instruire: engleza
Durata: 6 semestre
Numar de locuri: limitat
Start: Septembrie 2018
Termen-limita de aplicare:
31 Martie (studenti non-EU) si 30 Iunie (studenti EU)

Ce alte programe cu predare in engleza ofera IMC KREMS, care sunt conditiile de admitere, termenele-limita de aplicare si taxele de studiu, precum si ce o deosebeste de alte institutii din aceiasi categorie, aflati vizitand profilul universitatii.


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.