Latest news

 • IMC KREMS: new year, new study programmes in English

  IMC KREMS: new year, new study programmes in English

  IMC KREMS, universitatea austriaca de stiinte aplicative cu puternica reputatie internationala, a anuntat introducerea a doua noi programe de licenta cu predare in engleza din toamna 2018! Detalii in cele ce urmeaza >>>>>

  18.10.2018
 • Study in Austria: noi optiuni de studiu in engleza

  Study in Austria: noi optiuni de studiu in engleza

  WU Vienna University of Economics and Business a anuntat introducerea din toamna 2018 a unui nou program de licenta cu predare in engleza! Despre ce program e vorba, care sunt conditiile de admitere + detalii despre universitate, gasiti in cele ce urmeaza >>>>>

  3.12.2018
toate știrile
20.07.2017

Новости образования/Știri Principale

Extended deadline for Electrical Engineering at Upper Austria UAS

Новости образования/Știri Principale

University of Applied Sciences Upper Austria a anuntat recent extinderea pana la 30 August a termenului-limita de aplicare pentru Electrical Engineering (program cu predare in engleza). Modificarea vizeaza doar studentii cetateni ai unui stat UE.

Upper Austria UAS este lider national la capitolul "cercetari" printre universitatile de stiinte aplicate, iar 99% din absolventii sai sunt angajati dupa finalizarea studiilor. Universitatea isi are sediile in 4 orase diferite din Upper Austria – regiune de nord a tarii, care se afla printre liderii europeni in categoriile educatie, tehnologie si angajare. Economia regiunii este puternic orientata spre export si daca e sa ilustram acest fapt in cifre, atunci peste 25% din totalul de exporturi din Austria isi are originile in Upper Austria.

Acestea si inca multele altele servesc drept criterii de alegere pentru sutele de studenti internationali, care vin in fiecare an din peste 60 de tari ale lumii ca sa studieze la universitatea Upper Austria.

Vezi ce-ti poate oferi Upper Austria UAS vizitand profilul universitatii si nu rata sansa sa devii student international la una dintre cele mai de top universitati din Austria.


→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.