Latest news

toate știrile
21.12.2017

Новости образования/Știri Principale

Study in Austria: noi optiuni de studiu in engleza

Новости образования/Știri Principale

WU Vienna University of Economics and Business – cea mai mare universitate cu profil economic din Europa – a anuntat introducerea primului sau program de licenta cu predare in engleza – Business and Economics. Acesta va putea fi studiat full-time incepand deja cu Octombrie 2018.

Sesiunea de admitere se va desfasura in perioada lunilor Martie-Mai, iar selectia candidatilor se va face in baza unui examen de admitere. Viitorii studenti urmeaza sa dovedeasca, pe langa cunostinte academice, si un nivel inalt de cunoastere a limbii engleze (iBT TOEFL 100 sau IELTS 7.0 minim).

Concurenta la aceasta etapa se prevede a fi una pe potriva reputatiei universitatii insasi: WU Vienna se afla printre cele 72 de universitati de stiinte economice si scoli de business – mai putin de 1% la nivel mondial – care detine tripla acreditare EQUIS, AACSB si AMBA, fapt ce demonstreaza incontestabil calitatea studiului si prestigiul institutiei. Nu putem trece cu vederea nici campusul universitar cu cu infrastructura sa exceptionala si designul futuristic, conceput de arhitectori renumiti. O adevarata opera de arta in aer liber, desfasurata pe un teritoriu de cca 10 ha, cu numeroase spatii publice pe langa cele strict academice – campusul WU Vienna este o noua atractie nu doar pentru studenti si localnici, dar si pentru vizitatorii orasului.PASI DE URMAT

Aplica pentru acesta sau alte programe de studiu la WU Vienna, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.