UK

Newcastle University

University

Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University Newcastle University

 • RO
 • RU

Newcastle University este o universitate publica de cercetare, amplasata in Newcastle upon Tyne, nord-estul Angliei, si care isi poate trasa originile pana la o Scoala de Medicina si Chirurgie, fondata in indepartatul 1834.

Ca membru-fondator al prestigiosului Russell Group si una din Top 150 universitati ale lumii (conform QS World University Rankings 2020), Newcastle University inspira anual mii de studenti din peste 140 tari. Reputatia sa de excelenta academica, activitatea vasta de cercetare si rata inalta de angajare a absolventilor ii asigura, an de an, loc de frunte in lista destinatiilor de studiu pentru tinerii din intreaga lume.Universitatea isi are campusul principal in Newcastle – oras cunoscut pe larg drept unul dintre cele mai ospitaliere si sigure, unde fiecare al 6lea locuitor este student. Nou-venitii la Newcastle University se alatura unei populatii de cca 28.000 de studenti, care pe final de program devin membri ai unei comunitati globale puternice de peste 219.000 de alumni. Cu o infrastructura excelenta, unde totul este amplasat la indemana, campusul universitar se afla la doar 2 minute distanta de mers de centrul vibrant al orasului.
Al doilea campus britanic al Newcastle University este amplasat in cea mai dinamica parte a Londrei, unde isi au sediul numeroase companii nationale si internationale. Comparativ cu campusul din Newcastle, unde este oferit intreg spectrul de programe, campusul londonez se specializeaza mai mult in business si finante. Programele de studiu sunt concepute si dezvoltate de catre Newcastle University Business School, triplu acreditata (AACSB, AMBA, EQUIS), ceea ce le claseaza in top 1% programe de business pe scara mondiala.

Newcastle University mai administreaza 2 campusuri internationale: NUMED Malaysia Campus, specializat in educatie medicala si biomedicala, si Singapore Campus, specializat in inginerie.

La momentul actual, Newcastle University ofera peste 200 de programe de licenta si 300 de master + un set de programe de pregatire si se mandreste cu o lunga traditie de excelenta in predare, merit apreciat cu Gold Award de la UK Teaching Excellence Framework (TEF). De mentionat, ca doar alte 7 universitati din grupul Russell se pot lauda cu aur de la TEF.


Facultati si programe de studiu


Faculty of Humanities and Social Sciences


Faculty of Medical Sciences


Faculty of Science, Agriculture and Engineering


Lista completa a programelor de licenta o puteti gasi aici.


Conditii minime de admitere

+ Diploma de Bacalaureat

+ nivel minim de cunoastere a limbii engleze echivalent cu IELTS 6.5 sau iBT TOEFL 90

+ examen UKCAT pentru facultatea de medicina

+ alte cerinte suplimentare, in dependenta de programul ales


Termen-limita de aplicare:

15 Octombrie – pentru programele de Medicina si Stomatologie

15 Ianuarie – pentru restul programelor de studiu


Taxe de studiu

Taxele de studiu variaza in dependenta de cetatenia studentului si programul de studii ales.

Astfel, pentru un an de studii la nivel Licenta se vor aplica taxe de 9.250 GBP/an pentru cetatenii statelor membre ale UE si de la 17.175 GBP/an pentru studentii non-UE. Informatie actualizata la zi despre taxe si modalitati de finantare (burse si imprumuturi) pentru toate categoriile de studenti, gasiti in pagina de site a universitatii.


Cazare

In campusul Newcastle sunt disponibile peste 5000 de locuri de trai in resedinte studentesti, administrate de catre universitate si partenerii acesteea. Costul cazarii in resedinte porneste de la 103 GBP/saptamanal. De asemenea, sunt disponibile si numeroase optiuni alternative de cazare in sectorul privat al orasului.

Campusul londonez ofera, la fel, diverse optiuni de cazare in resedinte studentesti si sector privat, precum si un numar de familii selectate cu multa grija, care sunt gata sa gazduiasca studenti internationali. In dependenta de optiunea aleasa si facilitatile incluse, costul cazarii porneste de la 235 GBP/saptamanal in familie-gazda si de la 300 GBP/saptamanal in resedinta.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.