15.12.2016

Новости образования/Știri Principale

Swiss International Scientific School in Dubai, United Arab Emirates

Новости образования/Știri Principale

 

Cu bugete ce depasesc 30 de miliarde de dolari si strategii privind dezvoltarea sistemelor de invatamant, fundamentate pe termen lung, tarile din Orientul Mijlociu, Emiratele Arabe Unite in particular, reprezinta o piata in plina expansiune.

In mod traditional o tara bogata in petrol, Emiratele Arabe Unite, si in special Dubai, a inceput in ultimul deceniu o tranzitie catre economia bazata pe cunoastere. Drept urmare, Emiratele Arabe au initiat o ampla reforma a sistemului de invatamant, inclusiv cea a invatamantul primar si secundar. Cu o populatie compusa din circa 80% expatriati, Emiratele Arabe inregistreaza in prezent cea mai mare crestere a numarului de scoli si universitati (68 la numar, dintre care doar 3 universitati sunt publice) internationale cu predare in limba engleza.

Desi taxele de scolarizare in scolile internationale din EAU sunt comparabile cu cele din Elvetia, Marea Britanie si SUA, institutiile ofera un sprijin financiar generos elevilor talentati, cu potential academic foarte inalt. Una din ele este Swiss International Scientific School din Dubai, care a completat recent randurile celor mai prestigioase scoli internationale din lume si unde copiii, incepand cu frageda varsta de numai 3 ani, invata cum sa faca fata tuturor provocarilor lumii puternic globalizate de astazi. Campusul ultra-modern si cu o infrastructura exceptionala, amplasat chiar in inima Dubai-ului, ofera absolut toate conditiile necesare pentru un studiu eficient, trai sigur si cultivarea unor personalitati multilateral dezvoltate.

 

 

Afla mai multe!

 

despre sistemul de invatamant scolar din EAU

De ce sa studiezi in Emiratele Arabe Unite?

 

 

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.