Latest news

  • Discover the spirit of Tersac!

    Discover the spirit of Tersac!

    Представляем вам Ecole de Tersac – знаменитую французскую частную школу-пансион, которое предлагает детям 11-18 лет превосходные условия обучения и проживания...>>>>>

    27.10.2017
  • American High School in France!

    American High School in France!

    Частная американская Notre-Dame International High School школа ( классы 9-12) предлагает уникальную возможность окунуться в язык и культуру Франции.

    7.02.2012
  • Внимание! Новая программа «Школьный год во Франции».

    Внимание! Новая программа «Школьный год во Франции».

    7.02.2012
  • American High School in France!

    American High School in France!

    Частная американская Notre-Dame International High School школа ( классы 9-11) предлагает уникальную возможность окунуться в язык и культуру Франции.

    2.03.2011
toate știrile
24.08.2012

Новости образования/Știri Principale

Calatoreste si invata! Schimb Academic si Cultural in Franta.

Новости образования/Știri Principale


Programul de Schimb Academic si Cultural ofera tinerilor din intreaga lume cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani posibilitatea de a studia 6 sau 9 luni intr-o scoala publica din Franta si de a se familiariza cu mediul academic si social al tarii. Acest program reprezinta cel mai efficient mod de a cunoaste cultura, traditiile si limba unui alt stat, de asemeanea, de a calatori, trai noi experiente si a crea deprinderi de viata ce se vor dovedi extrem de utile in viitor.

Indiferent care e motivul pentru care considerati acest program: studierea aprofundata a limbii, examinarea posibilitatii continuarii studiilor peste hotare in viitor, familiarizarea cu sistemul scolar francez sau pur si simplu dorinta de a schimba mediul social si incerca lucruri noi – schimbul academic este o experienta unica ce va poate schimba viata!

High School in France ofera tinerilor o experienta de viata intr-un mediul total diferit, fiind in pielea unui adolescent francez pentru o perioada de timp de 4, 6 sau 9 luni, in decursul careia veti deveni elev la o scoala medie in leaganul romantismului universal- Franta! Programul va include un numar mare de activitati extra-scolare precum vizita celor mai vestite centre de arta, cultura si istorie patrunzand in esenta valorilor si traditiilor ce stau la baza societatii franceze.

Indiscutabil, nimic nu se compara cu caldura sufleteasca a familiei, dar nici de aceasta nu veti fi privat, deoarece familia-gazda in care veti fi cazat (a) va va astepta cu bratele deschise si va deveni cea de a doua casa.

Cultura, arta, traditiile si scoala franceza va invita intr-o poveste!

Cerinte fata de participanti:Varsta: intre 14- 17 ani

 - De a fi deschis si pregatit de a locui cu o familie straina
 - De a respecta regulile si traditiile familiei-gazde
 - Cunoasterea limbii franceze la nivel mediu
 - Media academica la scoala mai mare de 7,5

Optiuni de cazare:
Cazare cu o familie-gazda, intr-o odaie pentru o persoana sau pentru 2 ( veti imparti odaia cu un copil a familiei sau cu un copil de alta nationalitate, de acelasi sex). Toate familiile gazda participante la program, sunt inspectate periodic cu scopul asigurarii unor conditii de trai adecvate.

Durata si date-limite de aplicare:

Un an academic:
Durata: 8-9 luni (septembrie- iunie)
Data-limita de aplicare: 15 aprilie
Taxe de participare: 7000 euro
* taxa include toate cheltuielile cu exceptia costurilor de transport

Un semestru academic:
Durata: 6 luni (septembrie- ianuarie; ianuarie- iunie)
Data-limita de aplicare: 15 aprilie, 15 octombrie
Taxe de participare: 5000- 5500 euro
* taxa include toate cheltuielile cu exceptia costurilor de transport

Trimestru academic:
Durata: 4 luni (Septembrie- Craciun; Ianuarie- sarbatori de primavara)
Data-limita de aplicare: 15 aprilie- 15 octombrie
Taxe de participare: 4300 euro
* taxa include toate cheltuielile cu exceptia costurilor de transport

Amplasare: elevii vor potea alege din 3 destinatii/scoli selectate in confirmitate cu datele personale ale candidatului.

Pragram optional!

Pentru elevii ce au un nivel insuficient de Franceza si doresc sa-si aprofundeze cunostintele de limba, programul ofera posibilitatea de a urma un curs intensiv de franceza de 2 saptamani ( High School preparation pragramme).
Programul prevede o intensitate de 30 ore academice pe saptamana si in dependenta de nivelul fiecarui elev, acesta isi va aprofunda cunostintele in gramatica, vocabular, vorbire si citire precum si cultura franceza.
Amplasare: o regiune a Parisului
Excursii: Bateau mouche, The Eiffel and Trocadero, Museul Luvru, Gradina Tuileries, Disneyland Paris, Champs Elysees, Shopping.

Daca te asociezi cu profilul candidatului ideal sau doresti sa cunosti mai multe, va asteptam la biroul EXCEL pentru o consultatie personala sau ne puteti contacta la numarul de tel. 224059 sau la adresa de e-mail: office@excel.md

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.