Latest news

  • Admitere fără BAC la facultate în UK

    Admitere fără BAC la facultate în UK

    Încă din 2016, elevii moldoveni au posibilitatea să aplice la facultate în cadrul a câteva universități britanice direct după clasa 11a, fără a mai fi necesar să susțină examenele de Bacalaureat în Moldova. Unde poți studia, care sunt condițiile de admitere și cum se aplică aflați aici >>>>>

    10.04.2024
  • Burse de studiu in UK: aplica si castiga!

    Burse de studiu in UK: aplica si castiga!

    Nou program de burse in marime de peste 18.000 GBP anuntat de INTO si University of East Anglia (Norwich, UK)! Vezi care sunt conditiile de inscriere in concurs si aplica acum! >>>>>

    11.01.2024
  • Noi programe de acces universitar in SUA si Marea Britanie

    Noi programe de acces universitar in SUA si Marea Britanie

    In zilele de 14 si 15 Martie 2017 te asteptam la prezentarile "Studii in Marea Britanie" si "Studii in SUA", sustinute in limba engleza de catre managerul general al companiei educationale KAPLAN la Chisinau! Inregistreaza-te acum! Numar de locuri LIMITAT! >>>>>

    3.08.2018
  • New scholarship contest from Royal Holloway University!

    New scholarship contest from Royal Holloway University!

    Royal Holloway University, UK, anunță lansarea unui nou program bursier, adresat tinerilor din Republica Moldova, care oferă finanțare în mărime de 5.000 GBP pentru programul de studii pre-universitare International Foundation Year... >>>>>

    13.04.2018
  • Newcastle University, London Campus: 50% Scholarship!

    Newcastle University, London Campus: 50% Scholarship!

    Университет Ньюкасла, входящий в 1% лучших вузов мира с превосходная академической репутацией и высокими отзывами студентов, объявляет конкурс на 50% стипендию на программы в области бизнесса в своем Лондонском кампусе. Подача заявки до >>>

    14.03.2018
toate știrile
02.08.2018

Новости образования/Știri Principale

Study in UK: sesiuni de informare si admitere on-spot

Новости образования/Știri Principale

Pe 23 si 24 August curent, suntem gazda distinsei doamne Ursula WOODHOUSE, lector la Cambridge Regional College, care va sustine o lectie publica si o serie de sesiuni informative la sediul EXCEL.

Evenimentul se adreseaza atat elevilor, cat si parintilor acestora, doritori sa cunoasca mai multe despre sistemul britanic de invatamant, oportunitati de studiu preuniversitar si orientarea in cariera.

Lectia publica, sustinuta in limba engleza si intitulata "Business careers and business awareness in the 21st century" va oferi tinerilor o noua perspectiva asupra viitorului profesional in mediul de afaceri al secolului XXI.

Iar in cadrul sesiunilor de informare, dna Ursula WOODHOUSE le va vorbi elevilor despre programele de pregatire preuniversitara oferite de Colegiul din Cambridge si orientare in cariera pe urmatoarele branse:

– Stiinte economice si umaniste

– Stiinte si Inginerie

Elevii care considera admiterea in Regatul Unit in toamna acestui an (in baza a 10 si 11 clase de liceu), vor putea de asemenea sustine interviuri de admitere si test de limba engleza in cadrul evenimentului.


Cum poti participa?

Te poti alatura, dupa preferinta, oricarei din activitatile mentionate mai sus, completand acest formular de inregistrare:


→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.