Latest news

 • Admitere fără BAC la facultate în UK

  Admitere fără BAC la facultate în UK

  Încă din 2016, elevii moldoveni au posibilitatea să aplice la facultate în cadrul a câteva universități britanice direct după clasa 11a, fără a mai fi necesar să susțină examenele de Bacalaureat în Moldova. Unde poți studia, care sunt condițiile de admitere și cum se aplică aflați aici >>>>>

  6.02.2019
 • Study in UK: sesiuni de informare si admitere on-spot

  Study in UK: sesiuni de informare si admitere on-spot

  EXCEL si Ursula WOODHOUSE (lector si coordinator de programe internationale la CRC) va asteapta cu un program interesant atat pentru elevi, cat si parintii lor. Afla mai multe >>>>>

  6.02.2019
 • Burse de studiu in UK: aplica si castiga!

  Burse de studiu in UK: aplica si castiga!

  Nou program de burse in marime de peste 18.000 GBP anuntat de INTO si University of East Anglia (Norwich, UK)! Vezi care sunt conditiile de inscriere in concurs si aplica acum! >>>>>

  6.02.2019
 • New scholarship contest from Royal Holloway University!

  New scholarship contest from Royal Holloway University!

  Royal Holloway University, UK, anunță lansarea unui nou program bursier, adresat tinerilor din Republica Moldova, care oferă finanțare în mărime de 5.000 GBP pentru programul de studii pre-universitare International Foundation Year... >>>>>

  13.04.2018
 • Newcastle University, London Campus: 50% Scholarship!

  Newcastle University, London Campus: 50% Scholarship!

  Университет Ньюкасла, входящий в 1% лучших вузов мира с превосходная академической репутацией и высокими отзывами студентов, объявляет конкурс на 50% стипендию на программы в области бизнесса в своем Лондонском кампусе. Подача заявки до >>>

  14.03.2018
toate știrile
08.02.2017

Новости образования/Știri Principale

Noi programe de acces universitar in SUA si Marea Britanie

Новости образования/Știri PrincipaleIn zilele de 14 si 15 Martie 2017 va asteptam la prezentarile "Studii in Marea Britanie" si "Studii in SUA", sustinute (in limba engleza) la Chisinau de catre managerul general al companiei educationale internationale KAPLAN!

KAPLAN este una dintre cele mari companii educationale din lume, fondata de catre The Washington Post Company. Avand o experienta de mai bine de 50 de ani in educatie internationala, KAPLAN ofera programe de acces la studii universitare si post-universitare in 9 tari ale lumii.

 

Interesat de studii in Marea Britanie?

Pentru elevii claselor a 11-a KAPLAN ofera posibilitatea de admitere la programul Foundation cu urmatoarele specializari:

‒ Business, Law and Social Sciences

‒ Engineering and Physical Science

‒ Art and Design

‒ Computing

‒ Media and Communication

Elevii claselor a 12-a pot opta pentru programul International Year One (echivalentul anului 1 de facultate) cu ulteriora progresie in anul 2 de facultate in urmatorele universitati britanice:

University of York

Liverpool University

Brighton University

Bournemouth University

Westminster University

Absolventii unui program de licenta in Moldova pot opta pentru cursuri de acces la programe de masterat in toate centrele KAPLAN din Marea Britanie.

 

Prezentarea KAPLAN | Marea Britanie va avea loc:

Data: 14 Martie 2017

Ora: 17:00

Adresa: str. Puskin 45, Chisinau (sediul EXCEL)

Inregistrare: online, completand formularul de mai jos ↓

 

Sau mai degraba consideri studii in SUA?

Poti opta pentru diverse programe de acces la studii universitare din SUA in cele mai populare destinatii de studii ca Boston, Seattle, New York, si anume:

Northeastern University

PACE University

The University of TULSA

In SUA, KAPLAN ofera studentilor straini nu doar programe academice, dar si posibilitati de stagiere, care vor contribui esential la acoperirea cheltuielilor de intretinere in timpul studiilor.

 

Prezentarea KAPLAN | USA va avea loc:

Data: 15 Martie 2017

Ora: 17:00

Adresa: str. Puskin 45, Chisinau (sediul EXCEL)

Inregistrarea: online, completand formularul de mai jos ↓

 

Pentru orice alte intrebari sau precizari nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon 022-22-40-59 sau la adresa de e-mail info@excel.md.

 

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.