Latest news

 • Admitere fără BAC la facultate în UK

  Admitere fără BAC la facultate în UK

  Încă din 2016, elevii moldoveni au posibilitatea să aplice la facultate în cadrul a câteva universități britanice direct după clasa 11a, fără a mai fi necesar să susțină examenele de Bacalaureat în Moldova. Unde poți studia, care sunt condițiile de admitere și cum se aplică aflați aici >>>>>

  6.02.2019
 • Study in UK: sesiuni de informare si admitere on-spot

  Study in UK: sesiuni de informare si admitere on-spot

  EXCEL si Ursula WOODHOUSE (lector si coordinator de programe internationale la CRC) va asteapta cu un program interesant atat pentru elevi, cat si parintii lor. Afla mai multe >>>>>

  6.02.2019
 • Burse de studiu in UK: aplica si castiga!

  Burse de studiu in UK: aplica si castiga!

  Nou program de burse in marime de peste 18.000 GBP anuntat de INTO si University of East Anglia (Norwich, UK)! Vezi care sunt conditiile de inscriere in concurs si aplica acum! >>>>>

  6.02.2019
 • Noi programe de acces universitar in SUA si Marea Britanie

  Noi programe de acces universitar in SUA si Marea Britanie

  In zilele de 14 si 15 Martie 2017 te asteptam la prezentarile "Studii in Marea Britanie" si "Studii in SUA", sustinute in limba engleza de catre managerul general al companiei educationale KAPLAN la Chisinau! Inregistreaza-te acum! Numar de locuri LIMITAT! >>>>>

  3.08.2018
 • Newcastle University, London Campus: 50% Scholarship!

  Newcastle University, London Campus: 50% Scholarship!

  Университет Ньюкасла, входящий в 1% лучших вузов мира с превосходная академической репутацией и высокими отзывами студентов, объявляет конкурс на 50% стипендию на программы в области бизнесса в своем Лондонском кампусе. Подача заявки до >>>

  14.03.2018
toate știrile
06.06.2016

Новости образования/Știri Principale

New scholarship contest from Royal Holloway University!

Новости образования/Știri PrincipaleUniversitatea cu unul dintre cele mai spectaculoase campusuri, renumita Royal Holloway lanseaza un program bursier, adresat tinerilor din Republica Moldova, interesati sa-si faca studiile universitare in Marea Britanie. Programul are drept scop sa ofere candidatilor un sprijin financiar in marime de 5.000 GBP reducere din taxa de studii pentru International Foundation Year, urmat in cadrul Royal Holloway University.

International Foundation Year (varsta: 17+) este un “An Pregatitor” pentru admitere la facultate in Marea Britanie, adresat elevilor care au finalizat cel putin 11 clase de liceu sau absolventilor de liceu. Programul presupune un studiu aplicativ si practic-orientat pe anumite domenii de specialitate. In cazul Royal Holloway, acestea sunt:

Arts, Media, Film and Music

Business

Economics

Sciences

Social Sciences

 

(!) Bursele Royal Holloway acopera maxim 35% din taxa pentru programul Foundation si nu sunt oferite in bani cash, iar castigatorii urmeaza sa-si ia angajamentul de a finanta restul costurilor de studiu si cheltuielilor de trai in Marea Britanie.

Inregistrarea si preselectia participantilor se va desfasura online pana la data de 15 Iunie 2016, ora 00:00. Formularul de inscriere si conditiile de participare pot fi gasite pe pagina concursului, in sectiunea Application Process.

 

Pentru detalii suplimentare si alte intrebari ne puteti contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon (022) 22-40-59.

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.