Latest news

  • CHEVENING 2023/2024

    CHEVENING 2023/2024

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 1 Noiembrie 2022. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    28.03.2024
  • MASTER @ University of Stirling (UK) | WEBINAR

    MASTER @ University of Stirling (UK) | WEBINAR

    Pe 12 Mai curent, te invitam la o intalnire online cu membrii sectiei de admitere a universitatii Stirling din Scotia, Regatul Unit. Daca esti interesat de programe de Master, participa la webinar si beneficiaza de o consiliere personalizata la acest subiect. Detalii >>>>>

    3.02.2021
  • Glasgow Caledonian MBA in London

    Glasgow Caledonian MBA in London

    Acest program distinct este conceput pentru absolventi de facultate, dar si pentru angajati cu aspiratii de a deveni manageri profesionisti. Incepe-ti cariera in lumea afacerilor cu Glasgow Caledonian University din Ianuarie 2018! >>>>>

    8.05.2020
  • MBA Scholarships from Brunel University London, UK

    MBA Scholarships from Brunel University London, UK

    Brunel Business School (BBS) ofera 10 burse in marime de 10.000 GBP (reducere din taxa de scolarizare) studentilor Brunel care vor urma un program MBA (full-time) incepand cu Septembrie 2016 sau Ianuarie 2017... >>>>>

    8.12.2017
  • Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

    Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

    Programul bursier este adresat studentilor din RM interesati sa urmeze un studiu post-universitar la urmatoarele facultati: Architecture and Environmental Design MSc, Building Information Management MSc, Interior Design MA, International Planning and Sustainable Development MA, or Urban Design MA.

    20.07.2015
toate știrile
18.04.2014

Новости образования/Știri Principale

Springboard scholarship: Studiaza acum, plateste mai tarziu!

Новости образования/Știri Principale
Iti propui sa urmezi un program de master intr-o institutie de elita din Londra, insa taxele de admitere iti dau dureri de cap. Vrei sa realizezi atatea, insa lipsa baniilor, deocamdata, iti cam taie din avant? Te gandesti ca ar fi foarte bine sa obtii mai intai o calificare si dupa asta, cu siguranta, iti vei putea achita taxele de studii. Iata ca cei de la London School of Business&Finance (LSBF) sunt intr-un gand cu tine, caci au lansat recent programul Springboard scholarship.
 
London School of Business and Finance este o scoala privata de afaceri, cu sediul in Londra, Marea Britanie si ofera ofera programe specializate in domenii precum Management, Finante, Marketing si Afaceri Internationale. Institutia isi doreste ca cei mai buni dintre studenti sa poata beneficia de o educatie de prima clasa. De aceea, pune la dispozitia celor interesati o serie de burse de studiu pentru a facilita accesul la o educatie de cea mai buna calitate. Printre acestea este si programul Springboard, oferit studentilor promitatori, care isi propun sa studieze pentru o diploma de master in Londra.
 
In ce consta bursa Springboard?
LSBF este atat de sigura de calitatea studiilor oferite si de faptul ca bursierii vor obtine succese profesionale majore dupa absolvire, incat a facut posibila… amanarea taxei de studii. Astfel, daca absolventul nu beneficiaza de o majorare a salariului cu 50% in primii doi ani de munca, el va fi scutit de la achitarea taxei de studii. In caz contrar, studentul va incepe achitarea taxei dupa doi ani de la data absolviririi.  
  
Studiaza acum, plateste mai tarziu
Bursa permite amanarea taxei de studii pana cand absolventii vor putea s-o plateasca din veniturile obtinute in urma aplicarii in practica a calificarii obtinute la LSBF.
 
Cine poate beneficia de bursa Springboard?
Aceasta oportunitate inovativa este valabila pentru studii postuniversitare (Master si Diplome Profesionale) si se ofera studentilor din Uniunea Europeana, Rusia, India, Brazilia si China.
Pentru acest an de studii LSBF a anuntat 50 de burse.
Pentru ce programe de studii se ofera bursa Springboard?
Iata lista programelor de studii la LSBF pentru care se ofera aceasta bursa: 

GGSB MBAGGSB MSc in FinanceGGSB MIB
GGSB MSc FashionGlobal MBAMA Marketing
MA FinanceMA Business LawShort Courses

De ce LSBF?
- LSBF  este recunoscuta la nivel international;
- Campusurile LSBF sunt amplasate in centrul Londrei;
- LSBF ofera servicii si facilitati de ultima generatie;
- LSBF iti pune la dispozitie o retea impresionanta de parteneri si angajatori;
- LSBF atrage cei mai talentati si ambitiosi candidati din toata lumea si lucreaza cu parteneri renumiti. Astfel, fostii studenti lucreaza acum pentru marile companii ca: KPMG, Deloitte, Ernst&Young, Accenture, IMB, Shell, PwC, Google, HP, etc.;
- LSBF, în asociere cu Grenoble Graduate School of Business (GGSB), a lansat programul unic combinat care iti permite să obţii două calificări foarte prestigioase recunoscute în întreaga lume: Master of Business Administration (MBA) şi calificarea Asociaţiei Experţilor Contabili. Pentru prima dată, cele două calificări sunt acordate după trecerea unui curs.
 
Esti interesat de acest program de burse sau de alte oferte de studii ?
Pentru inceput discuta cu un consilier EXCEL despre planurile tale de studii in strainatate si afla cum poti aplica pentru acest program.
Ne poti contacta pe skype, e-mail, telefon sau trece pe la biroul nostru pentru o discutie personala.
 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.