Latest news

  • CHEVENING 2023/2024

    CHEVENING 2023/2024

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 1 Noiembrie 2022. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    28.03.2024
  • MASTER @ University of Stirling (UK) | WEBINAR

    MASTER @ University of Stirling (UK) | WEBINAR

    Pe 12 Mai curent, te invitam la o intalnire online cu membrii sectiei de admitere a universitatii Stirling din Scotia, Regatul Unit. Daca esti interesat de programe de Master, participa la webinar si beneficiaza de o consiliere personalizata la acest subiect. Detalii >>>>>

    3.02.2021
  • Glasgow Caledonian MBA in London

    Glasgow Caledonian MBA in London

    Acest program distinct este conceput pentru absolventi de facultate, dar si pentru angajati cu aspiratii de a deveni manageri profesionisti. Incepe-ti cariera in lumea afacerilor cu Glasgow Caledonian University din Ianuarie 2018! >>>>>

    8.05.2020
  • Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

    Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

    Programul bursier este adresat studentilor din RM interesati sa urmeze un studiu post-universitar la urmatoarele facultati: Architecture and Environmental Design MSc, Building Information Management MSc, Interior Design MA, International Planning and Sustainable Development MA, or Urban Design MA.

    20.07.2015
  • Springboard scholarship: Studiaza acum, plateste mai tarziu!

    Springboard scholarship: Studiaza acum, plateste mai tarziu!

    Iti propui sa urmezi un program de master intr-o institutie de elita din Londra, insa taxele de admitere iti dau dureri de cap. Iata ca cei de la LSBF sunt intr-un gand cu tine, caci au lansat recent programul Springboard scholarship>>>

    30.04.2015
toate știrile
21.07.2016

Новости образования/Știri Principale

MBA Scholarships from Brunel University London, UK

Новости образования/Știri Principale



Absolventilor de facultate si tinerilor profesionisti se dedica! Va invitam sa aplicati la programul de burse MBA, lansat de Universitatea Brunel, UK, pentru anul academic 2016-2017.

Brunel Business School (BBS) ofera 10 burse in marime de 10.000 GBP (reducere din taxa de scolarizare) studentilor Brunel (indiferent de tara de origine) care vor urma programul MBA (full-time) incepand cu Septembrie 2016 sau Ianuarie 2017.

 

Conditii de participare:

1. Candidatii trebuie sa aplice si sa intruneasca toate conditiile de admitere la programul MBA (full-time), oferit de Brunel University;

2. Candidatii trebuie sa detina o oferta de studii la momentul aplicarii pentru bursa;

3. Candidatii urmeaza sa completeze un formular online de aplicare;

4. Candidatii trebuie sa prezinte un eseu (de max. 500 cuvinte) in care sa-si descrie experienta academica, cea profesionala si alte merite ale sale, argumentand totodata de ce el/ea este persoana potrivita pentru a deveni un “ambassador” al Brunel MBA;

5. Candidatii urmeaza sa treaca un interviu cu membrii BBS Scholarship Committee, decizia carora va fi una finala si incontestabila.

 

Deadline de aplicare pentru burse: 29 IULIE 2016 (for September 2016 intake) si 30 NOIEMBRIE 2016 (for January 2017 intake).

(!) Aplicarile facute dupa termenul prestabilit NU vor fi luate in consideratie!

 

Pentru intrebari si detalii suplimentare despre program ne puteti oricand contacta la adresa de e-mail info@excel.md sau la nr. de telefon 022-22-40-59.

 

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.