Latest news

  • CHEVENING 2023/2024

    CHEVENING 2023/2024

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 1 Noiembrie 2022. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    28.03.2024
  • MASTER @ University of Stirling (UK) | WEBINAR

    MASTER @ University of Stirling (UK) | WEBINAR

    Pe 12 Mai curent, te invitam la o intalnire online cu membrii sectiei de admitere a universitatii Stirling din Scotia, Regatul Unit. Daca esti interesat de programe de Master, participa la webinar si beneficiaza de o consiliere personalizata la acest subiect. Detalii >>>>>

    3.02.2021
  • MBA Scholarships from Brunel University London, UK

    MBA Scholarships from Brunel University London, UK

    Brunel Business School (BBS) ofera 10 burse in marime de 10.000 GBP (reducere din taxa de scolarizare) studentilor Brunel care vor urma un program MBA (full-time) incepand cu Septembrie 2016 sau Ianuarie 2017... >>>>>

    8.12.2017
  • Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

    Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

    Programul bursier este adresat studentilor din RM interesati sa urmeze un studiu post-universitar la urmatoarele facultati: Architecture and Environmental Design MSc, Building Information Management MSc, Interior Design MA, International Planning and Sustainable Development MA, or Urban Design MA.

    20.07.2015
  • Springboard scholarship: Studiaza acum, plateste mai tarziu!

    Springboard scholarship: Studiaza acum, plateste mai tarziu!

    Iti propui sa urmezi un program de master intr-o institutie de elita din Londra, insa taxele de admitere iti dau dureri de cap. Iata ca cei de la LSBF sunt intr-un gand cu tine, caci au lansat recent programul Springboard scholarship>>>

    30.04.2015
toate știrile
27.10.2017

Новости образования/Știri Principale

Glasgow Caledonian MBA in London

Новости образования/Știri Principale

Desfășurat în campusul Glasgow Caledonian University din Londra, acest program distinct de MBA este conceput atât pentru absolvenți, cât și angajați cu aspirații de a deveni manageri profesioniști, cu abilități de creare a unei afaceri durabile, într-o manieră social responsabilă.

Acest program practic și aplicativ oferă o perspectivă asupra provocărilor cotidiene cu care se confruntă managerii în companiile din sectorul economiei reale și organizațiilor non-guvernamentale din întreaga lume.

Cu durata de un singur an de studiu, MBA este un program dinamic și exigent, care necesită, mai întâi de toate, un nivel înalt de motivație și ambiția de a reuși.

Programul MBA GCU prezintă, de asemenea, posibilitatea de a urma o perioadă de studiu de două săptămâni în campusul GCU din New York, SUA.


Data începerii
15 Ianuarie 2018

Durata studiului
1 an academic

Mod Frecvență
la zi (Full-time)

Calificarea finală
MBA Master of Business Administration

Locația
Londra, Marea Britanie

Taxe de sudiu
10.000 GBP* (taxa redusă)

Data limită de aplicare
01 Decembrie 2017

   

* Candidații care dețin cetățenia cu rezindență în UE, obținută pâna la data de 30/12/2015, pot aplica pentru acoperirea integrală a taxei de studiu din fonduri europene.


Module de studiu


‒ Creating Organisational Value

‒ Globalisation and Global Citizenship

‒ Responsible Leadership

‒ Strategy

‒ Entrepreneurship and Innovation


Programul de sudiu se va axa, de asemenea, și pe următoarele elemente:Research and Consultancy Methods și Dissertation & Consultancy Projects.


Cerințe de admitere


‒ Studiu de Licență finalizat într-un domeniul relevant (Management, Economie, Finanțe, REI ș.a.)

‒ Nivel avansat de cunoaștere al limbii engleze confirmat prin următoarele:
a) Cetățenii UE, una din opțiuni: examen IELTS (scor min 6.0), TOEFL iBT (85) sau test de admitere sustinut direct la biroul EXCEL
b) Cetățenii non-UE: examen IELTS (scor min 6.0)

‒ Experiență de muncă (se acceptă și în timpul studiului) este un avantaj, dar nu e obligatoriu.


PASI DE URMAT

Aplica pentru un program de studii in aceasta tara, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.