Latest news

  • CHEVENING 2023/2024

    CHEVENING 2023/2024

    Sesiunea de aplicare pentru bursele complete Chevening este oficial deschisa si va dura pana pe 1 Noiembrie 2022. Afla daca esti eligibil si aplica acum! >>>>>

    28.03.2024
  • MASTER @ University of Stirling (UK) | WEBINAR

    MASTER @ University of Stirling (UK) | WEBINAR

    Pe 12 Mai curent, te invitam la o intalnire online cu membrii sectiei de admitere a universitatii Stirling din Scotia, Regatul Unit. Daca esti interesat de programe de Master, participa la webinar si beneficiaza de o consiliere personalizata la acest subiect. Detalii >>>>>

    3.02.2021
  • Glasgow Caledonian MBA in London

    Glasgow Caledonian MBA in London

    Acest program distinct este conceput pentru absolventi de facultate, dar si pentru angajati cu aspiratii de a deveni manageri profesionisti. Incepe-ti cariera in lumea afacerilor cu Glasgow Caledonian University din Ianuarie 2018! >>>>>

    8.05.2020
  • MBA Scholarships from Brunel University London, UK

    MBA Scholarships from Brunel University London, UK

    Brunel Business School (BBS) ofera 10 burse in marime de 10.000 GBP (reducere din taxa de scolarizare) studentilor Brunel care vor urma un program MBA (full-time) incepand cu Septembrie 2016 sau Ianuarie 2017... >>>>>

    8.12.2017
  • Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

    Bursa pentru studii post-universitare in Marea Britanie la universitatea Westminster.

    Programul bursier este adresat studentilor din RM interesati sa urmeze un studiu post-universitar la urmatoarele facultati: Architecture and Environmental Design MSc, Building Information Management MSc, Interior Design MA, International Planning and Sustainable Development MA, or Urban Design MA.

    20.07.2015
toate știrile
22.05.2013

Новости образования/Știri Principale

Burse pentru studii de masterat in Scotia.

Новости образования/Știri Principale

Esti interesat de programe de master peste hotare pe bani putini ?

Iti prezentam mai jos o selectie de programe bursiere, recent anuntate de catre University of Stirling, adresate studentilor internationali. Studentii ce detin cetatenie dubla cu un stat membru EU, pot aplica doar pentru programul Karen Napier Scholarship si sunt rugati sa contacteze cu un consilier educational EXCEL pentru a consulta alte optiuni de finantare a studiilor larg disponibile cetatenilor UE. 

KAREN NAPIER SCHOLARSHIP

Aceasta bursa in marime de 3`500 lire sterline sub forma de reducere din taxele de studii este oferita pentru progamul MSc in Investment Analysis doar pentru studentii cu cetatenia europeana. La concurs se vor admite doar candidatii ce au depus deja o cerere de admitere pentru facultatea MSc in Investment Analysis  si au fost admisi conditionat.

Cererile de admitere se mai pot depune pana la data de 12 iunie 2013

Criterii de admitere
- Studii superioare complete (licenta) intr-un domeniu relevant
- Nivel avansat de cunoastere a limbii engleze (iBT TOEFL 90)

MSc in BEHAVIOURAL SCEIENCE SCHOLARSHIP

Universitaea ofera o bursa in marime de 2`500 lire sterline sub forma de reducere din taxele de studii pentru programul de master MSc Behavioural Science. La concurs se vor admite doar candidatii ce au depus deja o cerere de admitere pentru aceasta facultate si au fost admisi conditionat.

Cererile de admitere se mai pot depune pana la data de 12 iunie 2013

Criterii de admitere
- Studii superioare complete (licenta) intr-un domeniu relevant
- Nivel avansat de cunoastere a limbii engleze (iBT TOEFL 90)

STIRLING  MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION (MBA) SCHOLARSHIP

Aceasta bursa este in valoare de 7`700 lire sterline sub forma de reducere din taxele de studii pentru programul de master MBA. La concurs se vor admite doar candidatii ce au depus deja o cerere de admitere pentru aceasta facultate si au fost admisi conditionat.

Cererile de admitere se mai pot depune pana la data de 12 iunie 2013.

Criterii de admitere

- Studii superioare complete (licenta) intr-un domeniu relevant
- Nivel avansat de cunoastere a limbii engleze (iBT TOEFL 90)

STIRLING MANAGEMENT SCHOOL POSTGRADUATE SCHOLARSHIP

Bursa in valoare de 3`000 lire sterline este oferita pentru programele de master: International Accounting & Finance, Banking and Finance, Human Resource Management and Socio-Economic Development, International Business, International Business & Socio Economic Development, Energy Management, Environmental Economics, Finance, Human Resource Management, Management, Marketing, MBA in Social Marketing and Retail Management. La concurs se vor admite doar candidatii ce au depus deja o cerere de admitere pentru aceasta facultate si au fost admisi conditionat.

Cererile de admitere se mai pot depune pana la data de 12 iunie 2013

Criterii de admitere
- Studii superioare complete (licenta) intr-un domeniu relevant
- Nivel avansat de cunoastere a limbii engleze (iBT TOEFL 90)

CITESTE MAI MULTE

University of Stirling a fost fondata in anul 1976 si se afla in orasul cu acelasi nume la doar 40 minute distanta de orasele scotiene Edinburgh si Glasgow. Orasul Stirling este vestit pentru imprejurimele sale pitoresti nemaipomenite, castelul Stirling - cel mai mare si cel mai important site din patrimonial cultural, atat din punct de vedere istoric, cat si arhitectural, din Scotia. Se spune ca Stirling merita sa fie strabatut pe jos gratie arhitecturii nemaipomenite si imposibil de uitat a orasului.
In anul 2009, universitatea a obtinut titlul  “Universitatea Anului” in Scotia de ziarul The Sunday Times. De asemenea, University od Stirling a fost prima universitate din lume care a introdus sistemul de semestre academice la nivel universitar. Potrivit clasamentelor nationale si statisticilor ministerului educatiei britanic, Stirling are una dintre cele mai puternice scoli de medicina, sport, film si media si business din tara.
Pentru detalii suplimentare accesati profilul universitatii in limba rusa urmand cest link http://www.excel.md/higher-school-in-britain/University-of-Stirling/

Pentru alte intrebari si clarificari ce tin de aceasta stire sau sesiunea de admitere la studii in strainatate pentru acest an, contacteza acum unul din consilierii educationali EXCEL la nr de telefon (022) 224059 sau adresa de e-mail: office@excel.md

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.