Latest news

 • IBS Starter Scholarship 2017

  IBS Starter Scholarship 2017

  Esti in proces de aplicare pentru un program de licenta la International Business School (Budapesta) sau abea intentionezi s-o faci? Atunci nu rata sansa sa aplici concomitent si pentru bursa IBS Starter si vei obtine o reducere de 50% din taxa de studii pentru anul I... >>>>>

  14.06.2017
 • Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Intentionezi sa aplici pentru un program de licenta la International Business School? Atunci nu rata sansa sa obtii o reducere de 50% din taxa de studii pentru anul I si depune o cerere ... >>>>>

  27.04.2016
 • Start Application to IBS!

  Start Application to IBS!

  Cea mai buna scoala de business din Europa Centrala este gata sa gazduiasca o noua generatie de studenti, anuntand oficial startul sesiunii de admitere 2016 >>>>>

  11.03.2016
 • IBS te invita la Open Day!

  IBS te invita la Open Day!

  Astazi, 26 noiembrie, ai ocazia sa asisti la IBS Open Day fara a te deplasa in Ungaria! Acceseaza link-ul http://www.ustream.tv/channel/ibs-open-day-live-stream astazi la ora 15.00 unde nu te-ai afla si vei fi alaturi de cei, care isi doresc sa afle mai multe despre aceasta universitate britanica in Budapesta.

  28.01.2015
 • Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda a absolvit Universitatea IBS - Oxford Brookes în Management în Arta in 2013. Tot atunci a castigat o bursa de pace in SUA in cadrul Georgia Rotary Student Program si in prezent face stagiul la noul muzeu din Atlanta – Center for Civil and Human Rights.

  26.11.2014
toate știrile
11.03.2014

Новости образования/Știri Principale

Business Weekend cu EXCEL, AIESEC si IBS-Buckingham university!

Новости образования/Știri Principale

Doua zile, 15-16 martie, expertii in educatie din domeniul Business si Finante din cea mai prestigioasa scoala de management din Europa iti vor sta la dispozitie pentru training si asistenta in alegerea specializarii ce ti se potriveste. Totodata, vei afla cum este sa fii student la o universitate din strainatate, fara ca sa te deplasezi peste hotare!

Workshopul se va tine integral in limba engleza de catre Dl Laszlo Szepesi (MA in Finance University of Geneva, MBA Central European University), director al Centrului de Cercetari si Educatie, Directorul Departamentului Academic al IBS-Buckingham University, campusul din Budapesta.

Workshopul se va desfasura 2 zile:

15 martie 2014
 “Career choice: Management, Business and Finance”


Orele desfasurarii: 9.30 – 13.00
Localul: EXCEL, str. Puskin, 45, Chisinau, Moldova


Cine poate participa: Evenimentul va interesant liceenilor claselor terminale si absolventilor interesati de admiterea la o facultate de business, management si/sau finante.

De ce sa participi:

 • Vei afla de ce aceste facultati sunt in topul preferintelor elevilor din intreaga lume, vei afla iin ce consta diferenta dintre Business, Business Management si Management, ce domenii de aplicare au acestea si ce perspective de cariera ofera absolventilor;
 • Vei cunoaste metode de predare a universitatilor britanice;
 • Vei asista la o lectie demonstrativa a universitatii IBS-Buckingham university;
 • Vei obtine si un certificat de participare, emis de universitatea britanica.

Inregistrarea la eveniment : pentru inregistrare completeaza formularul de participare urmand acest link

16 martie 2014
"Life Changing Master Degrees or Do You Really Need that Master Degree?"


Orele desfasurarii: 9.30 – 13.00
Localul: EXCEL, str. Puskin, 45, Chisinau, Moldova


Cine poate participa: studentii ultimilor ani de universitate si tinerii specialisti in domeniul management si finante.

De ce sa participi:

 • vei afla cum un program de Master poate contribui catre o cariera de succes ;
 • Vei asista la un Masterclass in domeniul Finantelor ;
 • Vei obtine si un certificat de participare, emis de universitatea britanica.


Inregistrarea la eveniment : pentru inregistrare completeaza formularul de participare urmand acest link

Termenul-limita pentru aplicare este 14 martie inclusiv.
Numarul locurilor este limitat (maxim 50 de participanti)!


Informatii utile :
Buckingham University este unica nu doar prin faptul ca deja de sase ori consecutiv ocupa primul loc in sondajul ce a masurat gradul de satisfactie a studentilor vizavi de propria lor institutie de invatamant, dar este unica si prin abordarea metodelor de predare si a structurii programelor academice, ceea ce ii permite sa mentina o rata inalta de angajare a absolventilor sai.  

Campusul sau din Europa din Est, IBS-Buckingham university, este o universitate internationala, ce gazduieste studenti din 75 de tari. Aceasta are doua locatii: Budapesta si Viena. Toti profesorii au o vasta experienta in domeniul afacerilor. De asemenea, universitatea ofera oportunitatea studentilor sa exeperimenteze studiul sau sa faca un stagiu la unul din cei 75 de parteneri ai sai. Universitatea combina teoria cu practica, aceasta fiind atat de necesara pentru a avea succes in domeniu.

Doresti sa stii mai multe?

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe          pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse alte si oferte de studii in strainatate.

Pentru mai multe articole si stiri despre studii in strainatate urmati acest link:
http://www.excel.md/

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.