Latest news

 • Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Intentionezi sa aplici pentru un program de licenta la International Business School? Atunci nu rata sansa sa obtii o reducere de 50% din taxa de studii pentru anul I si depune o cerere ... >>>>>

  27.04.2016
 • Start Application to IBS!

  Start Application to IBS!

  Cea mai buna scoala de business din Europa Centrala este gata sa gazduiasca o noua generatie de studenti, anuntand oficial startul sesiunii de admitere 2016 >>>>>

  11.03.2016
 • IBS te invita la Open Day!

  IBS te invita la Open Day!

  Astazi, 26 noiembrie, ai ocazia sa asisti la IBS Open Day fara a te deplasa in Ungaria! Acceseaza link-ul http://www.ustream.tv/channel/ibs-open-day-live-stream astazi la ora 15.00 unde nu te-ai afla si vei fi alaturi de cei, care isi doresc sa afle mai multe despre aceasta universitate britanica in Budapesta.

  28.01.2015
 • Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda a absolvit Universitatea IBS - Oxford Brookes în Management în Arta in 2013. Tot atunci a castigat o bursa de pace in SUA in cadrul Georgia Rotary Student Program si in prezent face stagiul la noul muzeu din Atlanta – Center for Civil and Human Rights.

  26.11.2014
 • Stiai ca inca mai poti aplica la o facultate in aceasta toamna?

  Stiai ca inca mai poti aplica la o facultate in aceasta toamna?

  Universitatea Buckingham din Budapesta ofera 3 locuri de studii suplimentare elevilor din Republica Moldova pentru acest inceput de an universitar>>>

  14.10.2014
toate știrile
07.02.2017

Новости образования/Știri Principale

IBS Starter Scholarship 2017

Новости образования/Știri PrincipaleStii cum sa obtii diploma britanica fara sa pleci departe de casa? Aplica la IBS International Business School (Budapesta, Ungaria) si studiaza in engleza unul din programele de licenta acreditate de Buckingham University (UK). Sesiunea de admitere pentru anul academic 2017-2018 este in plina desfasurare! Termen-limita de aplicare – 31 MAI curent.

Candidatii care intrunesc conditiile minime de admitere la oricare din programele Bachelor oferite de IBS, pot aplica concomitent si pentru IBS Starter Scholarship 2017, care acopera 50% din taxa de studii pentru anul I.

Detalii suplimentare despre bursa, criteriile de eligibilitate si termenul-limita de aplicare veti gasi accesand aceasta pagina. Mai multe informatii despre IBS si programele de studii disponibile veti gasi accesand profilul universitatii.

 

 

Aplica pentru un program de studii la IBS, solicita mai multe informatii sau programeaza o discutie cu un consilier educational direct la biroul EXCEL.

formular de inregistrare

 

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.