Latest news

 • IBS Starter Scholarship 2017

  IBS Starter Scholarship 2017

  Esti in proces de aplicare pentru un program de licenta la International Business School (Budapesta) sau abea intentionezi s-o faci? Atunci nu rata sansa sa aplici concomitent si pentru bursa IBS Starter si vei obtine o reducere de 50% din taxa de studii pentru anul I... >>>>>

  14.06.2017
 • Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Intentionezi sa aplici pentru un program de licenta la International Business School? Atunci nu rata sansa sa obtii o reducere de 50% din taxa de studii pentru anul I si depune o cerere ... >>>>>

  27.04.2016
 • IBS te invita la Open Day!

  IBS te invita la Open Day!

  Astazi, 26 noiembrie, ai ocazia sa asisti la IBS Open Day fara a te deplasa in Ungaria! Acceseaza link-ul http://www.ustream.tv/channel/ibs-open-day-live-stream astazi la ora 15.00 unde nu te-ai afla si vei fi alaturi de cei, care isi doresc sa afle mai multe despre aceasta universitate britanica in Budapesta.

  28.01.2015
 • Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda a absolvit Universitatea IBS - Oxford Brookes în Management în Arta in 2013. Tot atunci a castigat o bursa de pace in SUA in cadrul Georgia Rotary Student Program si in prezent face stagiul la noul muzeu din Atlanta – Center for Civil and Human Rights.

  26.11.2014
 • Stiai ca inca mai poti aplica la o facultate in aceasta toamna?

  Stiai ca inca mai poti aplica la o facultate in aceasta toamna?

  Universitatea Buckingham din Budapesta ofera 3 locuri de studii suplimentare elevilor din Republica Moldova pentru acest inceput de an universitar>>>

  14.10.2014
toate știrile
04.12.2015

Новости образования/Știri Principale

Start Application to IBS!

Новости образования/Știri Principale

International Business School, cunoscuta in lumea academica pentru programele de studii exceptionale, concepute in colaborarea de succes cu The University of Buckingham, UK, si, mai nou, cu University of the West of Scotland, UK, a anuntat recent inceputul sesiunii de admitere pentru toamna 2016. Astfel, incepand cu 1 Decembrie curent si pana la 31 Mai 2016, studentii vor putea sa-si depuna dosarul de admitere pentru oricare dintre programele IBS (de licenta sau masterat) cu predare in engleza. Celor care nu detin cetatenia unui stat membru UE li se recomanda sa depuna un dosar de admitere pana la sfarsit de Martie 2016, pentru a reusi sa obtina viza de studii inainte de inceputul anului academic la IBS.

 

Mai multe informatii despre universitate si programele de studii disponibile gasiti accesand acest link. Pentru orice intrebari sau precizari referitor la procesul de admitere puteti oricand contacta un cosilier EXCEL la adresa de e-mail ibs@excel.md si veti avea garantat un raspuns un decurs de maximum 48 de ore.

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.