Latest news

 • IBS Starter Scholarship 2017

  IBS Starter Scholarship 2017

  Esti in proces de aplicare pentru un program de licenta la International Business School (Budapesta) sau abea intentionezi s-o faci? Atunci nu rata sansa sa aplici concomitent si pentru bursa IBS Starter si vei obtine o reducere de 50% din taxa de studii pentru anul I... >>>>>

  14.06.2017
 • Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Apply now for IBS STARTER SCHOLARSHIP 2016!

  Intentionezi sa aplici pentru un program de licenta la International Business School? Atunci nu rata sansa sa obtii o reducere de 50% din taxa de studii pentru anul I si depune o cerere ... >>>>>

  27.04.2016
 • Start Application to IBS!

  Start Application to IBS!

  Cea mai buna scoala de business din Europa Centrala este gata sa gazduiasca o noua generatie de studenti, anuntand oficial startul sesiunii de admitere 2016 >>>>>

  11.03.2016
 • IBS te invita la Open Day!

  IBS te invita la Open Day!

  Astazi, 26 noiembrie, ai ocazia sa asisti la IBS Open Day fara a te deplasa in Ungaria! Acceseaza link-ul http://www.ustream.tv/channel/ibs-open-day-live-stream astazi la ora 15.00 unde nu te-ai afla si vei fi alaturi de cei, care isi doresc sa afle mai multe despre aceasta universitate britanica in Budapesta.

  28.01.2015
 • Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda Renita: Mentorii ma provoaca sa gandesc in afara zonei de confort

  Ruxanda a absolvit Universitatea IBS - Oxford Brookes în Management în Arta in 2013. Tot atunci a castigat o bursa de pace in SUA in cadrul Georgia Rotary Student Program si in prezent face stagiul la noul muzeu din Atlanta – Center for Civil and Human Rights.

  26.11.2014
toate știrile
19.08.2013

Новости образования/Știri Principale

(ad)MISSION (im)POSSIBLE?

Новости образования/Știri Principale

Pe cat de incredibil, tot atat de adevarat! Daca ai ratat din careva motive ocazia de a aplica la studii in strainatate pana acum, afla ca poti fi eligibil pentru admitere la una din facultatile din Marea Britanie, Ungaria sau Germania pentru anul de invatamant 2013/2014.


CARE ESTE OFERTA DE STUDII?

- Programe de licenta si master in cele mai variate domenii cu exceptia facultatilor de medicina si stomatologie.

CARE ESTE TERMENUL LIMITA?

- Deoarece termenul limita "oficial" a si expirat - nu exista un termen limita de aplicare nou si universitatile straine ce mai dispun de locuri vacante vor considera dosarele depuse in limita locurilor disponibile.

CU CE "MEDIE" POT APLICA?

- Daca ai promovat examenele de Bacalaureat cu note sub nivelul asteptarilor tale insa ai un nivel de performanta academica buna (min 7,5) pe parcursul anilor de liceu si o motivatie "sanatoasa" de a urma o facultate in strainatate - aveti sanse foarte bune de a fi admis (a)!

CARE SUNT CONDITIILE DE ADMITERE?


- Conditiile sunt practic aceleasi ca si in ciclul de admitere principal, adica Diploma de Bacalaureat si un test de limba straina, acesta din urma nefiind obligatoriu in cazul unor universitati.

UNDE POT CONSULTA LISTA FACULTATILOR SI UNIVERSITATILOR?

- Pentru universitati din Marea Britanie urmati acest link http://www.ucas.com/ si faceti o cautare in sectiunea "Clearing"

- Pentru universitatea Britanica din Ungaria urmati acest link http://www.excel.md/higher-school-in-hungary/Oxford-Brookes-Budapest/

POT APLICA SI PENTRU PROGRAME DE STUDII CE INCEP DIN FEBRUARIE 2014?

- Bineinteles! Lista universitatilor ce opereaza si o sesiune de admitere de iarna va fi in scurt timp publicata pe site si, intre timp, o puteti consulta cu un consilier educational EXCEL. Alternativ, puteti considera sa urmati un curs (anul zero) de pregatire pre-universitara peste hotare, pe parcursul caruia va ve-ti imbunatati considerabil abilitatile lingvistice si ve-ti frecventa un curs specializat de initiere in domeniul profesional pe care doriti sa-l urmati la facultate.

ALTE INTREBARI?

- Pentru orice alte intrebari sau precizari dorite - nu ezita sa ne contactezi la adresa de e-mail: admitere@excel.md sau numarul de telefon 224059.

 

 

 

 

 

 

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.