Latest news

toate știrile
04.05.2015

Новости образования/Știri Principale

40% reducere pentru cursuri de engleza in UK, SUA si Canada

Новости образования/Știri Principale

 

Centrul lingvistic Embassy vine cu o veste minunata pentru cei care-si doresc sa invete engleza: o reducere exceptionala de 40% din pret pentru toate cursurile care incep in 2015, cu exceptia celor oferite de Embassy Summer. Oferta este valabila pentru cei care reusesc sa aplice pentru curs la unul din centrele Embassy situate in UK, SUA si Canada pana la data de 30 Septembrie 2015. Atentionam ca nu puteti profita de aceasta reducere in acelasi timp cu alte oferte sau preturi promotionale, iar numarul de persoane care pot beneficia de aceasta oferta este limitat la numarul de locuri disponibile pentru fiecare program in parte.

 

Embassy ofera o gama larga de cursuri de limba engleza generala, de pregatire pentru examenul IELTS si programul ”Language Year Abroad” – toate menite sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor de comunicare in engleza, indiferent de nivelul de cunoastere a limbii initial. Cele 18 centre localizate in UK, Canada, SUA, Australia si Noua Zeelanda fac posibila cunoasterea unei multimi pestrite de oameni si locuri noi.

 

De ce sa studiezi engleza cu Embassy? Fiindca ei iti pun la dispozitie sali de clasa dotate cu tehnica de ultima generatie, iti garanteaza sanse sporite de admitere la universitati de top si iti prezinta un mix exceptional de etnii, pe care sa le cunosti mai in de-aproape. Nu in ultimul rand, iti ofera optiuni de cazare care sa satisfaca orice necesitati si buget si, de asemenea, numeroase excursii si activitati in afara orelor de curs care sa te distreze si sa te-ajute sa faci cunostinta cu orasul in care locuiesti si studiezi.

 

Afla mai multe informatii despre Embassy English si programele sale accesand link-ul http://www.embassyenglish.com/en-gb 

 

Esti interesat de ofertele de studii ? 

Contacteaza un consilier EXCEL pentru a afla mai multe despre procesul de admitere si afla cum te putem ajuta sa-ti realizezi ambitiile academice.

Doresti sa stii mai multe ?

Alatura-te comunitatii noastre virtuale pe      pentru a fi la curent cu ultimile stiri, burse si oferte de studii in strainatate.

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.