Latest news

toate știrile
15.06.2016

Новости образования/Știri Principale

Ready for a Churchill House English Summer?

Новости образования/Știri PrincipaleTi-ai dori o vacanta pur britanica? Petrecuta in peisajul pitoresc de verde al orasului Bath sau poate in cel maritim-muntos al capitalei scotiene Edinburgh? Ai toate sansele sa-ti implinesti visul chiar acum!

Vara aceasta Churchill House vine cu o oferta exceptionala pentru tabara de vara de limba engleza in centrele sale Prior Park College (Bath) si Edinburgh College (Edinburgh): doar 250£ pentru o saptamana de curs (in loc de 795£ pentru Edinburgh si 750£ pentru Prior Park)! Pretul redus, la fel ca si cel initial, include orele de curs, cazare in resedinta, 3 mese pe zi, activitati extra-scolare si excursii.

Categoriile de varsta: 10-14 si 14-17 ani.

Perioada desfasurarii programului:

3-10 IULIE Edinburgh College

4-11 IULIE si 25 IULIE-1 AUGUST Prior Park College

Numarul de locuri: limitat!

Deadline de aplicare: 25 IUNIE 2016

 

Doritorii de a participa la program pot completa un formular online sau ne pot contacta la adresa de e-mail info@excel.md si nr. de telefon 022-22-40-59.

 

Nu ezita sa aplici chiar acum si vei avea parte in vara aceasta de cel mai reusit mix posibil din studiu si distractie!

 

 

→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.