Latest news

 • Special St Valentine’s offer!

  Special St Valentine’s offer!

  Что может быть лучше, чем путешествовать вместе со своей второй половинкой?

  12.02.2019
 • Ready for a Churchill House English Summer?

  Ready for a Churchill House English Summer?

  Churchill House, UK, prezinta cea mai tare oferta a verii: 250£ pentru o saptamana de curs in centrele sale Prior Park College si Edinburgh College! Nu rata sansa de a gusta din cel mai reusit mix posibil din studiu si distractie! >>>>>

  24.10.2017
 • Free Language Course for English Teachers

  Free Language Course for English Teachers

  An online course from British Council for teachers of English and their continuing professional development (CPD) >>>>>

  2.11.2017
 • 40% reducere pentru cursuri de engleza in UK, SUA si Canada

  40% reducere pentru cursuri de engleza in UK, SUA si Canada

  Profita de cea mai buna reducere pentru cursuri de engleza din acest an si nu ezita sa aplici chiar acum pentru unul din programele centrului lingvistic international Embassy English! >>>>>

  2.11.2017
 • Лето 2014 – 30 летний юбилей Ardmore Language School!

  Лето 2014 – 30 летний юбилей Ardmore Language School!

  Мы рады сообщить, что Ardmore Language School, в 2014 году отмечающий свой 30 юбилей, летом 2014 года предлагает новые интересные программы для школьников и студентов, чтобы сделать их лето интересным и полезным!

  24.07.2014
toate știrile
13.10.2016

Новости образования/Știri Principale

Traininguri gratuite pentru profesori de engleza cu ANGLO

Новости образования/Știri Principale

 

 • RO
 • RU

EXCEL si grupul educational ANGLO (Marea Britanie, Irlanda si SUA) invita profesorii de limba engleza la o serie de traininguri gratuite, sustinute de Dl Gary Clarke (MA in Education, Cambridge TESOL, Cambridge CELTA trainer). Dl Clarke are mai bine de 14 ani de experienta in calitate de director academic, manager al centrelor de examinare si profesor in centre lingvistice din Franta, Spania, Europa de Est si Orientul Mijlociu.

Trainingurile se vor desfasura in zilele de 19 si 20 Octombrie 2016. Profesorii vor avea posibilitate sa participe la doua seminare:

1. Movement, games and Special Friends – adresat profesorilor de clase primare, unde se va discuta despre cele mai eficiente metode de predare pentru copii.

2. Written and Spoken English – adresat profesorilor de clase gimnaziale si liceale, unde se va discuta despre "Cum sa-i ajutam pe elevi sa se exprime corect atat oral, cat si in scris?", "Prin ce difera limba vorbita de cea scrisa?", "De ce este important sa scriem corect?" si alte aspecte ale direfentelor intre limba vorbita si cea scrisa.


19 Octombrie 2016 – Chisinau:

14:00 Movement, games and Special Friends (teaching children)

17:00 Written and Spoken English (suitable for all ages)

Adresa localului: sediul EXCEL, str. Puskin 45

20 Octombrie 2016 – Balti:

14:00 Movement, games and Special Friends (teaching children)

16:00 Written and Spoken English (suitable for all ages)

Adresa localului: LT "Dimitrie Cantemir", str. Sf. Nicolae 98A

Cum te inregistrezi?


Va puteti inscrie completand online formularul de inregistrare de mai jos. Inregistrarea si participarea la traininguri sunt gratuite!

Numarul maxim de locuri pentru participanti este 20 si vor fi repartizate celor care au completat un formular in baza principiului "first come, first served".

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 022-22-40-59 sau la adresa de e-mail reception@excel.md
→ архив новостей


 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.