Latest news

  • START înscriere la taberele de VARA 2024!

    START înscriere la taberele de VARA 2024!

    Alege destinatia potrivita pentru tine si aplica ACUM! >>>>>

    21.03.2024
  • Inscrierea la taberele de vara 2023 continua!

    Inscrierea la taberele de vara 2023 continua!

    Gata de o noua aventura? Alege destinatia si aplica ACUM! >>>>>

    21.03.2024
  • 5 moduri neașteptate în care engleza vă poate ajuta în carieră

    5 moduri neașteptate în care engleza vă poate ajuta în carieră

    Care este următorul pas în cariera dumneavoastră? Simțiți că ar fi momentul să dobândiți noi aptitudini? Este un fapt bine știut că învățatul limbii engleze vă poate ajuta să avansați în carieră. Dar merită să învățați limba engleză chiar și dacă nu vă este necesară la muncă? Despre asta și multe altele în articolul ce urmează >>>>>

    24.04.2019
  • Curs online GRATUIT de pregatire pentru IELTS

    Curs online GRATUIT de pregatire pentru IELTS

    Intentionezi sa sustii un test IELTS? Afla de la experti cum sa obtii scorul maxim! Start program: 12 Septembrie 2016. Inregistreaza-te acum! >>>>>

    30.11.2018
  • 你会说中国人吗?(Do you speak Chinese?)

    你会说中国人吗?(Do you speak Chinese?)

    Языковые курсы в Китае – самый эффективный способ выучить китайский язык. Так называемое «Срединное царство» без сомнения необходимо посетить. Наши языковые курсы в Kитае откроют вам сказочный природный ландшафт, единственное в своем роде культурное наследие и невероятную гостеприимность.

    24.11.2015
toate știrile
22.01.2015

Новости образования/Știri Principale

BEST LearnEnglish Apps

Новости образования/Știri Principale

 

British Council îți oferă o varietate de aplicații pentru învățarea limbii engleze. Poți învăța engleza cu ajutorul aplicațiilor LearnEnglish care includ jocuri, videoclipuri, podcast-uri și quiz-uri. Aplicațiile îți vor îmbunătăți abilitățile de gramatică, vocabular și te vor ajuta să te pregătești pentru examene.

 LearnEnglish Grammar

Perfecționează-ți gramatica cu ajutorul miilor de exerciții din această culegere interactivă de gramatică! Întrebările variază de la nivelul de începător la cel avansat. Există două versiuni ale acestei aplicaţii, engleză şi americană:
Versiunea britanică: descarcă din Apple App Store
Versiunea britanică: descarcă din Google Play 
Versiunea britanică: descarcă din Windows Phone Store
Ediţia americană: descarcă din Apple App Store
Ediţia americană: descarcă din Google Play
 
IELTS Wordpower
Pregătește-te pentru examenul IELTS! Exersează cu cele peste 100 de întrebări din 11 categorii, de la știință și tehnologie la muncă și afaceri.
Descarcă din Google Play
 
MyWordBook
Învață cuvinte noi folosind aplicația interactivă flashcard. Adaugă cuvintele tale cu traduceri, note și imagini pentru a te ajuta la studiu.
Descarcă din Apple App Store
Descarcă din Google Play
 
LearnEnglish for taxi divers
Acest curs de 20 de lecţii pentru şoferii de taxi, te învaţă cum să saluţi clienţii şi cum să ceri indicaţii într-o cursă cu taxiul. Vei învăţa noţiuni de gramatică, vocabular şi fraze utile pentru orice şofer de taxi.
Descarcă din Apple App Store
Descarcă din Google Play
 
Sounds Right
Un tabel interactiv care îți arată vocalele, consoanele și diftongii, dar care conține și înregistrări audio pentru foneme și exemple.
Descarcă din Apple App Store (doar iPad)
 
LearnEnglish Audio & Video
Urmărește cele mai cunoscute podcast-uri și videoclipuri British Council pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de înțelegere auditivă în limba engleză! Fiecare videoclip și podcast include textul audio și exerciții de înțelegere.
Descarcă din Apple App Store
Descarcă din Google Play
Descarcă din Windows Phone Store
 
LearnEnglish Elementary Podcasts
Îmbunătățește-ți abilitățile de ascultare și vocabular ascultând acest podcast despre viața din Marea Britanie. Fiecare episod include textul audio și exerciții de ascultare.
Descarcă din Apple App Store
Descarcă din Google Play
 
Johnny's Grammar Word Challenge
Învinge ceasul și răspunde la cât mai multe întrebări de gramatică și vocabular în 60 de secunde! Găzduită de maestrul Johnny Grammar, această aplicație conține întrebări pentru începători și avansați. 
Descarcă din Apple App Store
Descarcă din Google Play
 
LearnEnglish Sports World
Descoperă și pronunță cuvinte legate de sport pe această scenă a sporturilor ilustrată. Învață sute de cuvinte legate de sport, inclusiv evenimente și mișcări tehnice.
Descarcă din Apple App Store
 
LearnEnglish Kids: Phonics Stories
Aplicația cu povești bazate pe fonetică ajută copiii să învețe și să vorbească engleza. Fiecare poveste abordează fonetica și include un joc și un dicționar. Un ghid pentru părinți oferă sfaturi legate de învățarea limbii engleze de către copii.
Descarcă din Apple App Store (doar iPad).
 
LearnEnglish Kids: Videos
Poveștile preferate ale copiilor, precum "Scufița Roșie" și "Jack și vrejul de fasole" sunt incluse în această aplicație video. Aplicația conține narare audio și text, precum și un ghid pentru părinți, care oferă sfaturi legate de învățarea limbii engleze de către copii.
Descarcă din Google Play
 
Premier Skills
Învață mai multe despre fotbal cu ajutorul acestei aplicații! Îmbunătățește-ți cunoștințele despre sport și termenii tehnici printr-o serie de exerciții interactive.
Descarcă Premier Skills International din Apple App Store

 

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.