Latest news

  • Un pas in lumea Business-ului- Royal Roads University

    Un pas in lumea Business-ului- Royal Roads University

    Royal Roads University este luminita punctiforma pe harta destinatiilor, unde se creaza personalitati, aici businessul mondial depaseste contemporanitatea. RRU va invita in lumea afaceritor, va permite sa deveniti personalitati cu un bagaj enorm de cunostinte si viitori antreprenori.

    1.10.2012
toate știrile
19.05.2022

Новости образования/Știri Principale

LECTIE-DEMO cu Toronto Metropolitan University | Study in Canada

Новости образования/Știri Principale

 

Pe 25 Mai curent, poti testa in actiune ce inseamna sa fii student international in Canada si cum, mai exact, se desfasoara lectiille in cadrul unei universitati canadiene. Mai mult decat atat, o poti face chiar din comfortul casei tale!

Este vorba despre o lectie-demo de introducere in Human Resources Management (HRM), care va fi tinuta de Dr. Adam Stoehr in cadrul Toronto Metropolitan University (fosta Ryerson University), cu incepere la 10:00 dimineata (ora in Toronto).

Event-ul este adresat in special liceenilor si absolventilor de liceu care considera admiterea la facultate in Canada, iar inscrierea se poate face completand acest formular online de inregistrare.

 

NOTA: Daca te-ai inscris deja pentru lectia-demo, nu ezita sa mai faci o oprire aici (click pe video) pentru a cunoaste mai bine Toronto Metropolitan University (fosta Ryerson University) – o institutie remarcabila, localizata in cel mai mare si divers oras din Canada!


→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.