Latest news

toate știrile
15.08.2012

Новости образования/Știri Principale

Un pas in lumea Business-ului- Royal Roads University

Новости образования/Știri Principale

Royal Roads University este o universitate publica cu o reputatie deosebita, care ofera studii universitare si postuniversitare. Programele universitatii se ridica la nivel global si permit studentilor sa-si schimbe propria viata si intreaga lume.
Fostii sai studenti califica Royal Roads University pe primul loc in Canada, motivand prin inalta calitate a studiilor primite acolo, comunicarea excelenta cu institutia, conditii nemaipomenite de studiu si experienta ulterioara cu care s-au ales.
Universitatea se afla in capitala statului britanic Columbia- Victoria –in partea de vest a Canadei. Este localizata la distanta de numai 30 min de zbor de Vancouver si Seattle. Victoria are o clima temperata si o cultura vibranta, oferind o gama vasta de locuri pitoresti si turistice.
Royal Roads University se angajeaza sa ofere studentilor cunostintele cele mai actuale, avand o experienta respectabila in predare. Programele educationale sunt dezvoltate in colaborare cu expertii industriali si predate de profesori recunoscuti atat la nivel local, cat si la nivel international. Universitatea inradacineaza in studentii sai adevarate calitati de viitori experti, fiind un model pentru celelalte institutii.

Programe academice:
Royal Roads University are programe de studii pentru orice domeniu nu ati alege, garantand o calitate superioara de predare a disciplinelor.

Bussiness

Royal Roads University propune o alegere bogata de Business-programmes, cum ar fi Bachelor in comert si antreprenoriat, afaceri internationale, master of Global Management in domeiul manegementului si consulting pentru intreprinderile mici si mijlocii. Programul de Master in management este folosit pentru a imbunatati abilitatile tinerilor specialisti in dezvoltarea afacerii. Dupa raitingul Macleans RRU s-a plasat pe locul 1 printre universitatile canadiene dupa nivelul programelor academice si studiului activ prin colaborare. La fel, studentii care si-au terminat studiile in RRU au apreciat frumusetea extraordinara a campusului si si-au exprimat dorinta de a-si continua studiile in cadrul universitatii la programe de Master.

De asemenea RRU ofera o instruirea de calitate pentru programele:
- Communication and Culture
- Continuig Studies
- Education
- Environment and Sustainability
- Executive Education
- Interdisciplinare studies
- Leadership studies
- Peace and Conflict Management
- Tourism and Hospitality

 RRU ofera suport pentru studentii care nu cunosc engleza, acestea fiind instruiti dupa programe speciale care permit capatarea rapida a cunostintelor in engleza.

Criterii de admitere:
Undergraduate applicants
- Completion of High School in your home country
- Minimum grade: C+ average / 75% / 2.5 Grade Point Average or the equivalent marks for the  academic system in your country
- Minimum TOELF score 80 or equivalent

Master's-level applicants
- 4-year undergraduate degree from a recognized university or acceptable alternative
- At least two years of relevant work experience
- Average grade of 'B' (equivalent) or higher in undergraduate study

 Mai multe informatii despre Royal Roads University puteti gasi AICI!

EXCEL este reprezentantul institutiei in Republica Moldova. Noi va oferim suportul informational si ajutorul de care aveti nevoie pentru a studia in strainatate. Pentru mai multe detalii referitor la studii, intrebari si precizari dorite contactati-ne la numarul de tel. 224059 sau la adresa de e-mail: office@excel.md.

→ архив новостей


  • ETS

    ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

  • DAAD

    DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

  • Британский Совет

    Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

  • American Councils

    Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.