• RO
 • RU

In perioada vacantelor de vara si iarna oferim programme de studii si vacante de neuitat in tabere internationale pentru elevi si studenti. In dependenta de varsta si interese, participantii pot opta pentru vacante atat in cadrul scolilor de limbi moderne cat si scolilor cu internat, colegii si universitati din strainatate.

Programele de vacante in scolile de limbi moderne sunt destinate pentru toate nivelurile de cunoastere a limbei: de la incepator pina la avansat.

Doritorii se pot inscrie pentru acesta categorie de centre in fiece luni a saptaminii, pe parcursul intregului an, cu exceptia zilelor de sarbatori nationale. Durata a acestor cursuri porneste de la 2 saptamini si poate ajunge pana la un an.

In functie de intensitatea programului ales, participantii pot urma intre 15 si pana la 40 ore de studiu al limbii pe saptamana. Numarul de studenti in grup, de regula, variaza intre 10 si 15.

Pentru cei ce considera continuarea studiilor la o scoala in strainatate, taberele de vara in scoli de zi sau internat pot oferi o experienta unica de familiarizare cu sistemul educational al altor tari, cu modul de organizare al studiilor, activitatilor extra-curiculare si conditiilor de cazare.


Ce reprezinta scolile internat?

Harry Potter a contribuit la cresterea popularitatii scolilor cu internat probabil mai mult decat eforturile comune ale scolilor si ministerului invatamantului britanic. Desi un pic fantastic, filmul si cartea ilustreaza cum nu se poate mai bine atmosfera din scolile cu internat : copiii, disciplinati si la uniforma scolara, învata si locuiesc in incinta scolii, ca o mare familie, fiind indrumati si scoliti de profesori cu o bogata experienta de viata si academica.

În afara orelor de studiere a limbii sau programelor specializate, elevii au acces la o gama larga de activitati atat in incinta scolii cat si in localitatile situate in apropiere. De regula, taberele de iarna si vara in scolile cu internat coincid cu perioada vacantelor scolare din tara respectiva si pot dura de la 2 si pana la 6 saptamani.

Programele de vacante, organizate de colegii si universități din străinătate, sunt adresate elevilor si studentilor cu varste cuprinse între 12 si 30 ani. In special, astfel de programe pot fi interesante atat celor ce considera continuarea studiilor la un colegiu sau facultate in străinătate, cat si doritorilor de a urma un curs special adaptat nevoilor profesionale.

In perioada vacantelor academice de iarna si vara, cele mai renumite universități si colegii din lume precum: Harvard, Cambridge, Oxford s.a isi deschid usile pentru doritorii de a urma un curs de studiere a limbii sau un program specializat pe domenii precum : business, stiinte, arte etc.

Participantii la aceste tabere au acces la infrastructura dezvoltata a universităților și colegiilor care include : biblioteci si Sali de studii, laboratoare stiintifice, Sali de sport, cămine studențești, cafenele etc. Toate acestea vor permite elevilor si studentilor sa descopere viata studenteasca in unele dintre cele mai bune universitati din strainatate precum si sa cunoasca mai bine cultura tarii vizitand importante obiective turistice si alte locuri de atractie.

 • ETS

  ETS является неправительственной корпорацией, которая разрабатывает и администрирует международные языковые экзамены TOEFL.

 • DAAD

  DAAD (Германская служба академических обменов) – самоуправляемая организация высших учебных заведений Германии.

 • Британский Совет

  Неполитическая независимая организация которая представляет Великобританию за рубежом в областях культуры, науки, образования и профессиональной подготовки.

 • American Councils

  Международная некоммерческая организация, призванная продвигать образование и научные исследования во всем мире в рамках международных программ.